ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ποιος είναι ο Βολιώτης της Heaven Music … Ακούστε το νέο του τραγούδι!!!

Ποιος είναι ο Βολιώτης της Heaven Music … Ακούστε το νέο του τραγούδι!!!

Ελισάβετ Τσάπου

Πριν από τέσσερα χρόνια είχα την μεγάλη χαρά να γνωρίσω και να φιλοξενήσω στην τότε εκπομπή μου ένα νέο καλλιτέχνη πολύ χαμηλών τόνων, με σεμνό ύφος και σεβασμό προς την μουσική.   Από τότε έως σήμερα όλα αυτά που του ευχήθηκα απ’ ότι φαίνεται έγιναν πραγματικότητα.

O νέος, πολλά υποσχόμενος και με ιδιαίτερη δυναμική που έχει ήδη κερδίσει τις εντυπώσεις όλων τον βολιωτών Στέφανος Κάκκος, έρχεται να κερδίσει και όλη την Ελλάδα με τη νέα δισκογραφική του δουλειά.

Μεγαλωμένος μέσα στην μουσική και με μεγάλη εμπειρία από live εμφανίσεις ανά την Ελλάδα ο Στέφανος μας συστήνεται  δισκογραφικά με το νέο του τραγούδι με τίτλο «Τέλος δίχως τέλος», στο οποίο το στίχο και τη μουσική υπογράφει ο Ανδρέας Λάμπρου. Το «Τέλος δίχως τέλος» κυκλοφορεί από την Heaven Music και ήρθε για να καθιερώσει τον Στέφανο Κάκκο στα Ελληνικά μουσικά δρώμενα.

Ο Στέφανος είναι μια δυναμική παρουσία, με ξεχωριστή προσωπικότητα και ιδιαίτερη χροιά με rock και έντεχνο ύφος. Το νέο τραγούδι που μόλις κυκλοφόρησε είναι μια ροκ μπαλάντα που έχει την υπογραφή του πολύ πετυχημένου μουσικοσυνθέτη Ανδρέα Λάμπρου. Και όπως συνηθίζει να λέει και ο Στέφανος, το τραγούδι αυτό είναι μόνο η αρχή.

Το volonakinews του εύχεται καλή επιτυχία.

Απολαύστε το !!!!

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις