ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Pantheon: Ο νέος χώρος εκδηλώσεων μια ανάσα από τον Βόλο!

Pantheon: Ο νέος χώρος εκδηλώσεων μια ανάσα από τον Βόλο!

Newsroom

Θυμάστε την προηγούμενη εβδομάδα που σας έγραψα, ότι έρχεται ένας νέος χώρος εκδηλώσεων που θα φιλοξενεί τις ομορφότερες στιγμές σας και όχι μόνο;

Τώρα που η ιδιοκτησία αποφάσισε να κάνει την επίσημη ανακοίνωση, είμαστε και εμείς στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε τ όνομα, την τοποθεσία πιο συγκεκριμένα, αλλά και να μοιραστούμε μαζί μας μια περιγραφή του χώρου, όπως την έκανε ο Απόστολος Κουταρέλος!

Τ όνομα; Pantheon!

Τι άλλο θα έπρεπε να ξέρετε;

Όσα ο ίδιος μας είπε μέσω του λογaριασμού του στα social media:

“Σε μια καταπράσινη έκταση, μια ανάσα από το κέντρο της πόλης δημιουργήσαμε εναν ξεχωριστό χώρο για τις πιο όμορφες στιγμές της ζωής σας.
Το ΠΑΝΘΕΟΝ.
Ενα κτήμα 6000 τετραγωνικών μέτρων, με απεριόριστη θέα στον Βόλο και στο Πήλιο, με θεματικούς χώρους, όπως ο 35 ετών αμπελώνας του, το συντριβάνι 6 μέτρων με τον δικό του καταρράκτη, ο αρωματικός κήπος με βότανα της Ελληνικής γης, ο κήπος με φυτά της ανατολής, το μπαρ, η τεράστια κληματαριά στην είσοδο του κτήματος αλλά και το καθιστικό για χαλάρωση δίπλα στην λίμνη την οποία περιβάλλουν εξωτικά και τροπικά φυτά.
Όλα αυτά μόλις 10 λεπτά από το κέντρο της πόλης του Βόλου.
Η αμφιθεατρική διαρρύθμιση του χώρου τμηματοποιημένη με πέτρινες πεζούλες και πέτρινα σκαλιά προσφέρει άπλετη θέα σε όλους τους καλεσμένους. Η πίστα συνολικού εμβαδού 150τ.μ. είναι στρωμένη επιμελώς με φυσικές πλάκες Πηλίου απο έμπειρους τεχνίτες. Ο χώρος των καθήμενων ατόμων είναι απο φυσικό χλοοτάπητα festouka, ο οποίος εξασφαλίζει δροσιά τους καλοκαιρινούς μήνες αλλά και την απόλυτη αίσθηση του φυσικού τοπίου.
Περιμετρικά στο κτήμα αλλά και μέσα στον αμπελώνα υψώνοται περήφανα 40 ελαιόδεντρα με την ηλικία τους να ξεπερνάει τον μισό αιώνα ζωής.
Ο χώρος επίσης είναι διαμορφωμένος κατάλληλα για πρόσβαση σε ΑΜΕΑ. Τέλος, το άνετο πάρκινγκ σας απαλλάσσει από το ψάξιμο εύρεσης χώρου στάθμευσης.
Είμαστε έτοιμοι να καλύψουμε κάθε σας εκδήλωση όπως γαμήλιες δεξιώσεις, βαπτίσεις, παιδικά πάρτι, ορκωμοσίες φοιτητών, χορούς πολιτιστικών συλλόγων κ.τ.λ.”

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις