ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ο δικός μας Στέφανος “έλαμψε” στην Αθήνα

Ο δικός μας Στέφανος “έλαμψε” στην Αθήνα

Ελισάβετ Τσάπου

Ο νεαρός βολιώτης τραγουδιστής Στέφανος Κάκκος μας ξεσήκωσε όλους την Πέμπτη που μας πέρασε στο Holy Wood Stage, στην Αθήνα.

Το πρώτο του Live στην πρωτεύουσα εντυπωσίασε το κοινό, το οποίο υποδέχτηκε τον Στέφανο με πολύ μεγάλο χειροκρότημα.

Ήμασταν εκεί και περάσαμε τέλεια. Ο Στέφανος έδωσε όλο του το πάθος και την αγάπη για την μουσική πάνω στη σκηνή, ερμηνεύοντας αγαπημένα ποπ και ροκ κομμάτια αλλά και κομμάτια από τα δυο προσωπικά του άλμπουμ. Μάλιστα μας ανακοίνωσε ότι σε λίγο καιρό θα κυκλοφορήσει και η νέα του δουλειά με τραγούδια στα οποία υπογράφει ο ίδιος τους στοίχους και την μουσική.

Μια μοναδική βραδιά με γέλιο, κέφι χορό και πολύ θετική ενέργεια από τον αγαπημένο μας Στέφανο, ο οποίος δεν παρέλειψε να μας χαιρετήσει όλους έναν προς έναν.

Στο live παρευρέθηκαν εκτός από αγαπημένα πρόσωπα του καλλιτέχνη, συγγενείς, φίλοι και άνθρωποι της μουσικής όπως συνθέτες και τραγουδιστές, καθώς και δημοσιογράφοι  αλλά και άλλα  πρόσωπα της showbiz.

Η ατμόσφαιρα που δημιούργησε o Στέφανος  και όλοι οι μουσικοί που τον συνόδευαν ήταν μοναδική, για αυτό λοιπόν αναμένουμε το επόμενό του live. Μείνετε συντονισμένοι….

kakkos-holywood21 kakkos-holywood18 kakkos-holywood16 kakkos-holywood15 kakkos-holywood14 kakkos-holywood13 kakkos-holywood03 kakkos-holywood02 kakkos-holywood01 kakkos-holywood16

kakkos-holywood20Πηγή Φωτογραφιών : Αλεξάνδρα Αλεξίου &  e-stage.gr

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις