ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Master Bean: Αποκτά σύντομα αδερφάκι, το Master Eats- Mάθε περισσότερα!

Master Bean: Αποκτά σύντομα αδερφάκι, το Master Eats- Mάθε περισσότερα!

Newsroom

Τα καλά νέα μαθαίνονται γρήγορα και οι Βολιώτες είμαστε παθιασμένοι με τον καφέ. Όσοι τον αγαπούν πολύ, δεν παύουν να ψάχνουν μέχρι να βρουν τον καλύτερο!

Έτσι τα νέα μαθεύτηκαν γρήγορα. Το Master Bean στην Ελευθερίου Βενιζέλου 140, κάνει πολύ καλό καφέ κάθε μέρα, όλες τις ώρες της ημέρας. Το Master Bean κάνει κάθε μέρα τον ίδιο καφέ και γι αυτό άλλωστε γνώρισε την επιτυχία άμεσα.

Οι άνθρωποι του δεν είναι τυχαίο. Η οικογένεια Καπουράνη, έχει γράψει την δική της ιστορία γνωρίζοντας όλοι στην πόλη την ποιότητα του φούρνου τους και του εργαστηρίου τους στο Σέσκλο που μάλιστα προμηθεύει μερικά από τα καλύτερα και πιο ποιοτικά μαγαζιά της πόλης.

Γι αυτούς η ποιότητα και η τελειότητα, είναι κάτι με το οποίο και για το οποίο δουλεύουν χρόνια τώρα!

Όποιος δοκίμασε σνακ από το Masterr Bean δεν είναι τυχαίο, που συνέχισε πάντα με τον καφέ του να τα παραγγέλνει. Όλα είναι φρέσκα, φτιαγμένα λίγη ώρα πριν, στο δικό τους εργαστήριο.

Και επειδή αγαπούν το φαγητό, γνωρίζουν από πρώτες ύλες, συνταγές και κουζίνες, το επόμενο βήμα, επειδή εσείς το ζητούσατε είναι το νέο τους κατάστημα που έρχεται στη Ν.Ιωνία.

Kitschen House, Μaster Eats!

Μια γεύση από όλα τα νόστιμα και τα ωραία που μας ετοιμάζουν εκεί, μπορείτε να πάρετε ήδη από το κατάστημα της Ελ.Βενιζέλου!

Πείνασες, αλλά θες και ένα καλό καφέ, το δικό σου καφέ από Master Bean για να πάρεις δυνάμεις και να συνεχίσεις την δουλειά;

Οι επιλογές είναι πολλές, με το Master Burger ήδη να κάνει την διαφορά και να έχει μπει στις αγαπημένες σας επιλογές!

2421303130 και έφτασε!

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις