ΠΑΝΘΕΣΑΛΛΙΚΗ-ΠΟΛΥΚΛΑΔΙΚΗ-ΕΚΘΕΣΗ
ΠΑΝΘΕΣΑΛΛΙΚΗ-ΠΟΛΥΚΛΑΔΙΚΗ-ΕΚΘΕΣΗ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Mια βαθύτερη και διαφορετική ανάλυση για την αγαπημένη μας Avli!

Mια βαθύτερη και διαφορετική ανάλυση για την αγαπημένη μας Avli!

Newsroom

Αυτή την στιγμή η Avli είναι ένα από τα καλύτερα, για να μην πω το καλύτερο εστιατόριο του κέντρου. Χωρίς να εφησυχάζει. Πάντα προσπαθώντας για το καλύτερο και έχοντας ως στόχο την συνεχή εξέλιξη.

Οκ, η Avli είναι ένας όμορφος χώρος, με πολύ καλή εξυπηρέτηση και νόστιμο φαγητό.

Όμως εγώ σήμερα θα ήθελα να σταθώ κάπου άλλου. Σε όλα αυτά που δεν έχεις σκεφτεί, αλλά αξίζει να τα σκεφτείς.

Ούτε 2 χρόνια στην γαστρονομική σκηνή της πόλης μας. Όμως έχει καταφέρει να είναι στα πρώτα ονόματα που θα αναφέρει κανείς, αμέσως μετά τις λέξεις: Έξοδος και φαγητό.

Έχει καταφέρει να έχει επαναλαμβανόμενους πελάτες ακόμα και μέσα στην ίδια εβδομάδα.

Έχει καταφέρει να μιλά γι αυτή η συντριπτική πλειοψηφία της πόλης, με τα πιο θερμά λόγια.

Πάμε όμως σε κάτι άλλο:

Στην απόφαση του Παντελή Αράπη και της ομάδας του να γίνει το συγκεκριμένο ακίνητο, στο συγκεκριμένο σημείο, εκτός πιάτσας και κέντρου, εστιατόριο.

Και μάλιστα ένα εστιατόριο προδιαγραφών.

Δεν έπαιξε safe ο Αράπης. Νομίζω πως περισσότερο οδηγήθηκε από την δική του αγάπη για το καλό φαγητό. Ήθελε να δημιουργήσει το εστιατόριο, στο οποίο θα ήθελε να τρώει και ο ίδιος.

Ο Παντελής μπορεί να είναι νέος, αλλά επιχειρηματικά έχει εμπειρία και αυτό κάνει για εμένα την απόφαση αυτή ακόμα πιο σημαντική. Γνωρίζοντας καλά τον Βόλο και τον Βολιώτη, η δημιουργία ενός εστιατορίου τέτοιων προδιαγραφών όπως είναι η Avli, ήταν ένα ρίσκο.

Καταδεικνύει όμως την ποιότητα του επιχειρηματία.

Κατάφερε να κάνει το συγκεκριμένο ακίνητο και την γειτονία που βρίσκεται η Avli προορισμό.

Κατάφερε να αγαπηθεί η Avli και να είναι ένα από τα ελάχιστα μαγαζιά του είδους που κάνουν γεμίσματα και τις καθημερινές!!!!!!

Δεν έπαιξε safe επιλέγοντας επιχειρηματική επένδυση, δεν έπαιξε safe και επιλέγοντας τον άνθρωπο που θα πρωτοστατούσε σε όλο αυτό.

Θα μπορούσε να επιλέξει έναν chef γνωστό σε όλους μας ή ακόμα και κάποιον γνωστό πανελλαδικά για το στήσιμο του menu, που μαρκετίστικα θα μπορούσε να το πουλήσει τραβώντας το από τα μαλλιά.

Κι όμως σαν νέος άνθρωπος, έδωσε το παράδειγμα, δίνοντας ευκαιρία σε έναν άλλον νέο άνθρωπο, να πρωταγωνιστήσει, να βγει μπροστά και μέσα από την Avli να συστηθεί ο ίδιος ως chef χτίζοντας την μαγειρική του ταυτότητα και γνωστοποιώντας στον κόσμο το ταλέντο του.

Ο Φίλιππος Φουκαλάς, είναι ένα ταλαντούχο παιδί, που μαγειρικά θα μας απασχολήσει πολύ και στο μέλλον, ενώ αναμφισβήτητα έχει ήδη καταφέρει να μας κερδίσει όλους.

Έχει όρεξη, έχει θέληση, έχει μεράκι, έχει αγάπη και συνεχώς θέλει να γίνεται καλύτερος!

Θέλει τόλμη. Θέλει αγάπη στον άνθρωπο, να δίνεις ευκαιρίες ρισκάροντας. Να δείχνεις πίστη σε κάτι νέο και πρωτοεμφανιζόμενο σε πρώτο ρόλο. Και θέλει κότσια, ειδικότερα όταν δίνεις ευκαιρίες….με τα χρήματά σου!

Κι όμως ο Παντελής το έκανε και ο Φίλιππος ευτυχώς τον επιβεβαίωσε!

Στα καλύτερα που έρχονται, γιατί για την Avli, ο πήχης σηκώνεται πάντα ψηλότερα.

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις