ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Mελίνα: Μακράν το καλύτερο μεζεδοπωλείο στο κέντρο της πόλης!

Mελίνα: Μακράν το καλύτερο μεζεδοπωλείο στο κέντρο της πόλης!

Newsroom

Πολύ περήφανη γι αυτά τα παιδιά….

Για την φιλοσοφία τους, τον επαγγελματισμό τους, την ανάγκη τους να ξεπερνούν τον εαυτό τους, χαρίζοντας μας ότι καλύτερο και βάζοντας στο τραπέζι μας, μόνο ότι θα έβαζαν και στο δικό τους!

Το Μεζεδοπωλείο Μελίνα, μπορεί να είναι ένας νέος χώρος, ωστόσο οι άνθρωποι του μας είναι γνώριμοι και όλη η πόλη έχει να πει τα καλύτερα για την ποιότητα και την γεύση των προϊόντων τους!

Τους γνωρίσαμε, τους αγαπήσαμε και συνεχίζουμε να επιλέγουμε τις γεύσεις του Stories To Eat, αφού σπίτι μας μόνο από εκεί παραγγέλνουμε….

Η top σκεπαστή της Μαγνησίας, έχει την υπογραφή τους!

Θέλησαν όμως ταυτόχρονα μας χαρίσουν και νέες υπέροχες γεύσεις και εμπειρίες, μέσα από το Μελίνα Μεζεδοπωλείο και τα κατάφεραν το ίδιο πετυχημένα!

Αρκεί μια επίσκεψη για να γευτείς την κουζίνα τους, για να το πεις και εσύ πως ναι, είναι μακράν το καλύτερο μεζεδοπωλείο στο κέντρο της πόλης μας!

Φανταστικές συνταγές, πιάτα που δεν θα βρεις κάπου άλλου και γεύσεις τόσο δυνατές που στ ορκίζομαι θα τις θυμάσαι για μέρες και θ ανυπομονείς να πας ξανά για να τις γευτείς!

Θα τους βρεις καθημερινά εκεί, εκτός από Κυριακή και θέλω να μη ξεχάσεις να γευτείς το κοτόπουλο με την σάλτσα ελιάς, το μπιφτέκι τους και πάνω απ όλα ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙΣ ΤΑ ΚΕΦΤΕΔΑΚΙΑ ΤΗΣ ΜΕΛΙΝΑΣ…..απλά θα λιποθυμήσεις, θα λιώσεις από την γεύση!!!!!

Θα τους βρεις στην Κονταράτου με Γαμβέτα!!!!

Ζήσε το και θα γίνει συνήθεια σου, επιλογή σου, εθισμός σου!

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις