ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Kokkinos Club: Κάθε δεξίωση, καταφέρνουν να μένει αξέχαστη!

Kokkinos Club: Κάθε δεξίωση, καταφέρνουν να μένει αξέχαστη!

Newsroom

Είναι το ειδυλλιακό περιβάλλον στον εξωτερικό χώρο, σα να κρέμεσαι πάνω από την θάλασσα….με το απέραντο γαλάζιο όπου και αν κοιτάξεις να σε συνεπαίρνει!!!!

Είναι η σωστή ταξινόμηση και οργάνωση του εσωτερικού χώρου με την αμφιθεατρική θεά…είναι η ακουστική του χώρου, είναι η αγάπη και η περιποίηση των ανθρώπων του, που ζουν κάθε γάμο, κάθε εκδήλωση, κάθε δεξίωση λες και είναι δική τους, που κάνει την διαφορά!

Γαμπρό μπορεί να μην έχω βρει, όμως έχω ονειρευτεί δεκάδες φορές, όχι το νυφικό και τις μπομπονιέρες αλλά τη δεξίωση, το γλέντι του γάμου μου….και όλα όσα ονειρεύομαι τα ονειρεύομαι εκεί στο Kokkinos Club στο 14ο χιλ. Βόλου – Αγχιάλου, τόσο μαγικά και μόνο 8 λεπτά από το κέντρο της πόλης!

Και γιατί ονειρεύομαι την δεξίωση του γάμου μου; Γιατί είναι αυτές οι στιγμές με τους δικούς σου ανθρώπους και τους φίλους σου, που σου μένου αξέχαστες. Το μυστήριο έχει τελειώσει, το άγχος έχει πάει περίπατο και εσύ απλά ζεις με όλη σου την ψυχή, τις πιο δυνατές αναμνήσεις του μέλλοντος…

Όχι, δεν είναι τυχαίο που όσες φορές έχω πάει ως καλεσμένη σε γάμο ή βάπτιση που έγινε στο Kokkinos Club, ακόμα το θυμάμαι, με κάθε λεπτομέρεια….είναι η μαγική αύρα του μέρους, η ομορφιά και η περιποίηση!!!

Πάντα μα πάντα τους βάζω “άριστα 10” και για τις πιο σημαντικές στιγμές της ζωής μας, δεν πρέπει να πειραματιζόμαστε!

Αντέ παιδιά και η ώρα η καλή και ξέρετε ε, το 2021 θα γίνουν πάρα πολύ γάμοι, οι προγραμματισμένοι και όσοι ακυρώθηκαν το 2020, γι αυτό βιαστείτε να κλείσετε τα πάντα, δεν θα βρίσκεται ημερομηνίες….αυτό προκύπτει από το ρεπορτάζ και μας το επιβεβαίωσε σε συνομιλία μας και ο Τόλης Κόκκινος!

Μην πείτε ότι δεν σας τα έλεγα…

Τηλ. Επικοινωνίας : 24280 77550

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις