ΠΑΝΘΕΣΑΛΛΙΚΗ-ΠΟΛΥΚΛΑΔΙΚΗ-ΕΚΘΕΣΗ
ΠΑΝΘΕΣΑΛΛΙΚΗ-ΠΟΛΥΚΛΑΔΙΚΗ-ΕΚΘΕΣΗ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Karma: Όλα όσα καταγράψαμε στην πρώτη μας γνωριμία! (ΦΩΤΟ)

Karma: Όλα όσα καταγράψαμε στην πρώτη μας γνωριμία! (ΦΩΤΟ)

Δώρα Μιχαήλ

To Karma by Groove bar στην Ακτή NOΒ, δεν σου φτάνει μια φορά για να το αναλύσεις, να το κατανοήσεις και να το αποκωδικοποιήσεις…

Γι αυτή την πρώτη συνάντηση γνωριμίας που είχα μαζί του, θα σας πω τα εξής:

Βρίσκεται και αυτό είναι γνωστό σε ένα από τα πιο όμορφα σημεία της πόλης μας. Όμως από μόνη της η φυσική ομορφιά ποτέ δεν φτάνει. Πρόκειται για έναν ultra chic χώρο, που κρατά ζογκλερικές ισορροπίες.

Ενώ το στήσιμο του πραγματικά σε ταξιδεύει, ενώ νιώθεις την πολυτέλεια να κυριαρχεί και ταξιδεύεις σε κυκλαδίτικους προορισμούς, η προσπάθεια αυτή δεν τους έχει ξεφύγει. Με μικρές πινελιές, κρατούν την ισορροπία ανάμεσα στην πολυτέλεια και τα “εξωτικά στοιχεία”, ώστε να παραμένει ο χώρος φιλικός και να σου προσφέρει την οικειότητα και την χαλαρότητα που αναζητάς το καλοκαίρι.

Κοινώς, όχι δεν είναι ένα “ξύλινος”, “στημένος” χώρος.

Το προσωπικό ήταν εξαιρετικό και ευγενέστατο και οι άνθρωποι που μας σέρβιραν διαβασμένοι και καλά ενημερωμένοι για το μενού, τα ποτά, τα κοκτέιλ…

Με μια πρώτη ανάγνωση της εστιατορικής προσπάθεια, έχουμε μια εξαιρετική και πλούσια λίστα με κοκτέιλ, άλλωστε δεν θα περιμέναμε τίποτα λιγότερο από το Groove Bar και τον Θανάση Κουζιώκα και μια πλούσια λίστα με κρασιά, στην οποία δεν θα το κρύψω, ήθελα να δω περισσότερες ελληνικές ετικέτες, που δεν θα πω ότι μου έλειψαν κιόλας, αλλά θα μπορούσαν να εισχωρήσουν μερικές ακόμα. Δε με εντυπωσίασε βέβαια αυτό, ούτε μου ξίνισε, γιατί είναι μια γενικότερη επιλογή που την έχουμε συνηθίσει από το Groove στο Βολονάκι.

Και πάμε στο φαγητό. Δεν δοκιμάσαμε πολλά, ωστόσο θα επιστρέψουμε στον χώρο και θα επιστρέψω και εγώ για να γίνω πιο αναλυτική.

ΣΩΣΤΟ φαγητό.

Έγινα κουραστική το βράδυ που βρέθηκα στο karma, να το λέω συνεχώς.

Στον Βόλο τρώμε πολύ πιο νόστιμα τα τελευταία χρόνια. Όμως στο karma φάγαμε ΣΩΣΤΑ και νόστιμα!

Η εμπειρία του ανθρώπου που έχει δημιουργήσει το μενού, δίπλα σε τεράστιους chef και σε εμβληματικά μαγαζιά της Αθήνας, είναι χαρακτηριστική και εύκολα αναγνωρίσιμη, ακόμα και από τις ισορροπίες των στοιχείων στο πιάτο. Αναγνωρίσιμη, πριν ακόμα δοκιμάσεις.

Θα επανέλθω για να μιλήσουμε για τον chef που έχουμε την χαρά να φιλοξενούμε στον Βόλο και που όπως μαθαίνω, θα βρίσκεται κοντά μας και τον χειμώνα για να μας ταξιδέψει μαγειρικά στον εσωτερικό-ακόμα πιο όμορφο για εμένα-χώρο του μαγαζιού.

Μέχρι τότε….το Karma σου σε περιμένει για μια συνάντηση που θα ανατινάξει την φαντασία σου, τον ουρανίσκο σου και όλες σου τις αισθήσεις!

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις