ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Joy: Ετοιμάζεται να σας υποδεχθεί στην καλύτερη εκδοχή του!

Joy: Ετοιμάζεται να σας υποδεχθεί στην καλύτερη εκδοχή του!

Newsroom

Ο απόλυτος καλοκαιρινός προορισμός της πόλης!

Εκεί στο πάρκο του Αγίου Κωνσταντίνου, που όλα είναι πιο ειδυλλιακά, με την φυσική σκιά των δέντρων, το πράσινο του πάρκου να δένει αρμονικά με το μπλε της θάλασσας και το design του μαγαζιού, να σε ταξιδεύει σε μέρη μαγικά, μακρινά και νησιωτικά…

Και όλα αυτά, αποτελούν τα φυσικά πλεονεκτήματα του Joy, που όμως δεν εφησυχάζει και θέλει να ξεπερνά κάθε χρόνο τον εαυτό του με τον απόλυτο συνδυασμό, των φυσικών συγκριτικών πλεονεκτημάτων του και όλων αυτών των υπηρεσιών και των προϊόντων, που θα σας χαρίσουν μια μοναδική εμπειρία που θα σας μείνει αξέχαστη και θα θέλετε να την ζήσετε ξανά και ξανά…

Οι εργασίες για να σας υποδεχθούν και φέτος έχουν ήδη ξεκινήσει. Δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους, για να δημιουργήσουν το πιο όμορφο περιβάλλον, ενώ ταυτόχρονα, δουλεύουν το νέο τους μενού, που έρχεται ανανεωμένο και γεμάτο εκπλήξεις, την λίστα των κοκτέιλ τους και φυσικά την εκπαίδευση του προσωπικού τους!

Η επιχείρηση δίνει μεγάλη βαρύτητα στην εκπαίδευση των ανθρώπων που θα βρίσκονται κάθε μέρα εκεί για να σας εξυπηρετήσουν. Θέλουν για εσάς το καλύτερο και δεν το αφήνουν στην τύχη του!

Θα επιστρέψω με πολλά περισσότερα….εσείς ένα να θυμάστε!

Αν ήταν το απόλυτο στέκι της πόλης, φέτος θα είναι το ασύγκριτο στέκι της πόλης, αφού θα σηκώσει τον πήχη ακόμα πιο ψηλά, κάνοντας μας περήφανους που έχουμε στην πόλη μας μας ένα μαγαζί με υπηρεσίες τόσο υψηλών προδιαγραφών!

Stay Tuned!

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις