ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Οι παρέες γράφουν ιστορία στο “Άρωμα Πόλης” κάθε Πέμπτη-Μοναδική πρεμιέρα !!!

Οι παρέες γράφουν ιστορία στο “Άρωμα Πόλης” κάθε Πέμπτη-Μοναδική πρεμιέρα !!!

Ελισάβετ Τσάπου

Ποτέ οι πρεμιέρες μιας μουσικής ή θεατρικής παράστασης δεν έχουν το επιθυμητό αποτέλεσμα που θα περίμεναν είτε οι καλλιτέχνες είτε το κοινό. Επιτρέψτε μου να πω με μεγάλη βεβαιότητα ότι αυτό δεν ισχύει στην περίπτωση της χθεσινής πρεμιέρας, που είχα την τιμή να παραβρεθώ. Για άλλη μια χρονιά το γνωστό πλέον σε όλους μας  “στέκι” του Κερατσινίου έκανε την διαφορά. Λόγος για το μουσικό μεζεδοπωλείο “Άρωμα Πόλης” και την πρώτη εμφάνιση του νέου μουσικού σχήματος για την φετινή σεζόν.

Ο Γρηγόρης Πετράκος (κιθάρα-φωνή), η Κέλλυ Βουδούρη (φωνή) και ο μοναδικός Σταύρος Παπαγιαννακόπουλος(μπουζούκι-φωνή) θα ομορφαίνουν τις Πέμπτες μας αυτό το χειμώνα. Το πρόγραμμα  που έχουν ετοιμάσει για φέτος οι τρεις μουσικοί αποδεικνύει για άλλη μια φορά πως και αυτή τη χρονιά το “Άρωμα Πόλης” θα είναι η πρώτη επιλογή για τους Πειραιώτες, τους Αθηναίους και όχι μόνο.

Οι σπουδαίοι δεξιοτέχνες μουσικοί έχουν επιλέξει ένα – ένα τα τραγούδια του προγράμματος  και έχουν ετοιμάσει ένα μουσικό ταξίδι με υπέροχες ερμηνείες για τους λάτρες της καλής ελληνικής μουσικής. Μαγευτικές φωνές, σπουδαία τραγούδια και μια μοναδική ικανότητα να ξεσηκώνουν τον κόσμο και να ενώνουν παρέες, σε συνοδεία πάντα με τις γνωστές αυθεντικές γεύσεις Ανατολής του “Άρωμα Πόλης” που όλοι ξέρουμε.

Εάν και εσείς βρεθείτε στο λιμάνι του Πειραιά ή κάπου στην Αθήνα θυμηθείτε ότι η καλύτερη επιλογή για γευστικό φαγητό και μοναδική μουσική είναι το “Άρωμα Πόλης”.

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις