ΠΑΝΘΕΣΑΛΛΙΚΗ-ΠΟΛΥΚΛΑΔΙΚΗ-ΕΚΘΕΣΗ
ΠΑΝΘΕΣΑΛΛΙΚΗ-ΠΟΛΥΚΛΑΔΙΚΗ-ΕΚΘΕΣΗ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

H πιο σύγχρονη boutique παγωτού της Θεσσαλίας, άνοιξε στον Βόλο και μαγεύει!

H πιο σύγχρονη boutique παγωτού της Θεσσαλίας, άνοιξε στον Βόλο και μαγεύει!

Newsroom

Γνωρίσαμε το Παγωτό Κοντογιάννης στην Αγίου Νικολάου 31, πριν αρκετά χρόνια, εκτιμώντας τα ποιοτικά και υψηλής διατροφικής αξίας προϊόντα του. Μάθαμε από αυτούς για το παγωτό από 100% βιολογικό γάλα, αγαπήσαμε εξαιτίας του λίγο παραπάνω το soft παγωτό και βάλαμε τα vaflakia στην καθημερινότητά μας.

Το δοκιμάσαμε, το ξεχωρίσαμε, το αγαπήσαμε και έγινε η απόλυτη επιλογή μας, χειμώνα και καλοκαίρι.

Η αγάπη μας και η στήριξη μας, στάθηκε γι αυτούς κίνητρο και δημιούργησε συναισθήματα ευγνωμοσύνης, που θέλησαν να μας τα επιστρέψουν πηγαίνοντας το παγωτό, ένα βήμα παρακάτω.

Έτσι δημιούργησαν για εμάς μια υπερσύγχρονη boutique παγωτού, στην Ιάσονος μεταξύ της Γκλαβάνη και της Κουμουνδούρου, που όμοια της δεν βρίσκει κανείς σε ολόκληρη την Θεσσαλία.

Ένα υπέροχο μαγαζί, με προσεγμένο design και μοναδικό φωτισμό, πλήρως εκπαιδευμένο προσωπικό και τα πιο σύγχρονα μηχανήματα της αγοράς. Μα πάνω απ όλα, πάντα με τις πιο αγνές πρώτες ύλες, αφού στην ποιότητά τους εκπτώσεις δεν κάνουν ποτέ.

Στο νέο κατάστημα Παγωτό Κοντογιάννης στην Ιάσονος, βρίσκεις ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ για όλη την Θεσσαλία, τις σύγχρονες παγωτομηχανές συνεχούς ανάδευσης, που σου χαρίζουν αυθεντικό gelato, μαλακό, με μαγική υφή, λαχταριστό, με δυνατές γεύσεις και σε ποικιλία επιλογών.

Δεν έχω φάει καλύτερο σε υφή και γεύση παγωτό στον Βόλο. Και το σημαντικό είναι πως ξέρεις, ότι αυτό το νόστιμο προϊόν που τρως, είναι ποιοτικό και υψηλής διατροφικής αξίας.

Γι αυτό άλλωστε και οι πλειονότητα των μαμάδων της πόλης, επιλέγουν πάντα Παγωτό Κοντογιάννης.

Απολαύστε γεύσεις μοναδικές, όπως αλατισμένη καραμέλα, μπανάνα, νόνα, μόκα, τιραμισού, τις παραδοσιακές και κλασσικές γεύσεις βανίλια και κακάο σε soft παγωτό μηχανής, αλλά και υπέροχες γεύσεις σε σκληρό παγωτό, όπως μπάλες αγριοκέρασο, σύκο, στρατσιατέλα, cookies, φράουλα, βανίλια, σοκολάτα κακάο με κομμάτια σοκολάτας και φυστίκι.

Συνδυάστε το παγωτό σας με χειροποίητο χωνάκι που γίνεται μπροστά σας, βαφλάκια που επίσης θα γίνουν μπροστά σας και είναι γνωστό πως είναι τα πιο νόστιμα της πόλης ή συνδυάστε το παγωτό σας με τραγανά και πεντανόστιμα τρίγωνα πανοράματος!!!

Φυσικά, δεν λείπουν από μια boutique παγωτού τέτοιου βεληνεκούς, οι πραλίνες, άριστης ποιότητας και γεύσης, Gellissimo, που μπορείτε να τις απολαύσετε στα παγωτά σας ή στα vaflakia σας, είτε μόνες τους, είτε με πολλές ακόμα συνοδευτικές λιχουδιές!

Το παγωτό είναι τέχνη και στο Παγωτό Κοντογιάννης, το ξέρουν καλά.

‘Ωρα να το ανακαλύψεις και εσύ…σε κάθε μπουκιά που θα σε κάνει να καταλάβεις, ότι άλλο είναι το παγωτό και άλλο το Παγωτό Κοντιγιάννης!

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις