ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Eίναι ακόμα καλοκαίρι, γι αυτό το ΣΚ φύγαμε για Λαμπινού και “Χρώματα”!

Eίναι ακόμα καλοκαίρι, γι αυτό το ΣΚ φύγαμε για Λαμπινού και “Χρώματα”!

Newsroom

Μπορεί τα σχολεία να άνοιξαν αλλά είναι ακόμα καλοκαίρι και όλοι έχουμε ανάγκη να ρουφήξουμε όσο το δυνατόν περισσότερες στιγμές ξεγνοιασιάς με ήλιο, θάλασσα και καλή παρέα!

Εμείς στον Βόλο, είμαστε τυχεροί άνθρωποι, αφού σε λιγότερο από μια ώρα μπορούμε να είμαστε σε μαγικά σημεία του Πηλίου απολαμβάνοντας την φύση και την θάλασσα!

Λέω να πάμε μια Λαμπινού. Εκεί που αφού αφήσουμε το αυτοκίνητο στο πάρκινγκ, που είναι τεράστιο και πάντα βρίσκουμε, θα πάρουμε την κατηφόρα για να συναντήσουμε τα πρασινογάλαζα νερά μιας εκ των πιο όμορφων παραλιών του Πηλίου μας.

Λίγο πριν κατέβουμε στην παραλία, θα σταματήσουμε στα ” Χρώματα” στον Νίκο και στην Άννα, να κλείσουμε τραπέζι ώστε να απολαύσουμε το φαγητό του επιστρέφοντας , αλλά και για να δανειστούμε ομπρέλες για όσο κάτσουμε στην παραλία.

Είναι εκατοντάδες οι άνθρωποι που απ όλη την Μαγνησία, ακόμα και αν δεν θέλουν να κάνουν μπάνιο στην πανέμορφη παραλία της Λαμπινούς, φτάνουν στα “Χρώματα” μόνο και μόνο για το τόσο καλό και πάντα φρέσκο ψαράκι που έχει ο Νίκος για εμάς!

Λένε πως αν ξέρεις να τρως και ειδικά αν αγαπάς τα θαλασσινά, δεν γίνεται να μην πας στον Νικόλα και η αλήθεια είναι πως γίνεται “σφαγή” για τα ψητά του ψάρια, αλλά και για τις καραβιδομακαρονάδες του!

Πάμε Λαμπινού για το τελευταίο ή ένα από τα τελευταία…τσουγκρίσματα!

Φωτογραφίες: Αργύρης Ζαφειρίδης

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις