ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Bao Boa: Αναγνωριστικά, μια καλή προσπάθεια!

Bao Boa: Αναγνωριστικά, μια καλή προσπάθεια!

Newsroom

Ήθελα πολύ καιρό τώρα να βρεθώ στο νέο κατάστημα εστίασης της πόλης μας, στο Bao Boa στην Κουμουνδούρου 39, στην καρδιά της πόλης και της πιο αγαπημένης μας πιάτσας.

Με πολύ μεγάλη χαρά σας είχα ενημερώσει καιρό πριν, για την είσοδο του πρώτου εξειδικευμένου μαγαζιού με bao στην πόλη μας.

Όπως ξέρετε, είναι άλλωστε πάγια τακτική μου, πάντα αφήνω χρόνο στις επιχειρήσεις να βρουν τον βηματισμό τους και αμέσως μετά τους επισκέπτομαι.

Αρχικά, έχει γίνει μια εκπληκτική δουλειά στο λογότυπο, στις συσκευασίες και στους καταλόγους. Προσεγμένη και to the point, όπως είναι άλλωστε όλες οι δουλειές της Frenzy.

Επίσης, είδαμε γνώριμα πρόσωπα της εστίασης στο μαγαζί, οι οποίοι έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους για να μας εξυπηρετήσουν όσο το δυνατόν πληρέστερα.

Με την παρέα μου επιλέξαμε αρκετές από τις επιλογές του menu, ενώ πριν περάσω στα υπόλοιπα θέλω να τονίσω, πως η καλύτερη από αυτές, ήταν αυτή που μου συνέστησαν οι εργαζόμενοι του μαγαζιού, οπότε φτάνοντας εκεί, καλά θα κάνετε να τους ακούσετε!

Από το menu και τις επιλογές, δεν θα έλεγα ότι έλειπε κάτι. Όλα τα γευστικά γούστα μπορούν να ικανοποιηθούν, οπότε σίγουρα έχουμε να κάνουμε με ένα menu που χαρακτηρίζεται από επάρκεια.

Σε δεύτερο στάδιο, έχουμε εμπνευσμένα δεσίματα των υλικών. Οπότε ναι, έχουμε να κάνουμε όχι απλά με ένα μενού που έχει επάρκεια, αλλά έχει το κυριότερο. Φαντασία!

Οι Βολιώτες, γιατί σε άλλες πόλεις γνώρισαν τα Bao πριν από εμάς, δεν είμαστε ιδιαίτερα εκπαιδευμένοι και δεν θα έλεγα ότι έχουμε και μεγάλη εμπειρία σε αυτές τις γεύσεις, αφού άλλωστε και μέχρι σήμερα το συγκεκριμένο είδος στην πόλη μας το βρίσκαμε διάσπαρτα και σε ελάχιστα μαγαζιά.

Τώρα όμως έχουμε ένα μαγαζί που ασχολείται μόνο με αυτό, οπότε ας πούμε τώρα αρχίζουμε να μπαίνουμε σε βάθος στην κατανόηση αυτής της γευστικής νέας μόδας.

Αναγνωριστικά, θα πω ένα μπράβο για το ρίσκο, την προσπάθεια και το μενού! Αν το σκεφτείτε άλλωστε, η ίδια η φύση του μαγαζιού λειτουργεί αναγνωριστικά…

Επειδή όμως εχθρός του καλού, είναι το καλύτερο, νομίζω πως δεν θα πρέπει να εφησυχάσει κανείς ως προς το τεχνικό κομμάτι. Είμαι βέβαιη πως θα τρώμε κάθε φορά και μέρα με την μέρα ακόμα πιο αφράτα bao.

Tέλος, αν θες κάτι πιο ξεκάθαρο, θα σου πω πως ήταν νόστιμα, δεν θα πω το αντίθετο και ήταν και τίμια η τιμολόγηση τους. Προσωπικά όμως, θα ήθελα στις ίδιες εκδοχές που ήδη έχουν, στις ίδιες γεύσεις, να προσθέσουν πιο δυνατές εντάσεις. Μου έλειπε αυτό το κάτι που θα μου γαργαλούσε τον ουρανίσκο τόσο εκρηκτικά που θα έμενε μέσα μου. Τόσο εκρηκτικά, που σύντομα θα γινόταν η ανάκληση της εμπειρίας στην μνήμη μου και εγώ θα βρισκόμουν πάλι εκεί!

Αν σου προτείνω να δοκιμάσεις;

Εννοείται και απορώ γιατί δεν το έχεις κάνει ήδη!

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις