ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Aυτές είναι οι προτάσεις μας για διασκέδαση στον Βόλο!

Aυτές είναι οι προτάσεις μας για διασκέδαση στον Βόλο!

Δώρα Μιχαήλ

Επειδή ξέρουμε πως εκτός από εμάς τους Βολιώτες, αυτή τη στιγμή υπάρχουν εκατοντάδες τουρίστες στη πόλη μας, οι οποίοι μας διαβάζουν ακόμα και όταν είναι στη πόλη τους, φτάνοντας καθημερινά τους 5000 Αθηναίους αναγνώστες και τους 2000 περίπου αναγνώστες από τη Θεσσαλονίκη, θα κάνουμε έναν mini κατάλογο με επιλογές διασκέδασης!!!

Για φαγητό:

Μια πολύ καλή επιλογή στο κέντρο είναι το Ba.Ca.Re στη Σκενδεράνη 14!
Επίσης αν θες να βγεις εκτός πόλης, σου προτείνουμε το Κάπως Αλλιώς στα Άνω Λεχώνια και τις Ορτανσίες στο Κατηχώρι Πηλίου!!!

Για φαγητό και ζωντανή μουσική, θα πας στην Αγία Παρασκευή, στο Ρε Μινόρε!!!

Αν πάλι θες τσιπουράκι, τόσο στο κέντρο του Βόλου, Κονταράτου με Γαμβέτα, όσο και στη Πορταριά να προτιμήσεις το Τσίπουρο Με Μόστρα!!!

Για καφέ ή καλό κρασί και ποτάκι, προτείνουμε ανεπιφύλακτα το Duomo, Κονταράτου με Γκλαβάνη, στη πιο όμορφη γωνιά της πόλης του Βόλου, με θέα τον Άγιο Νικόλαο, ενώ αν θες να πας Πήλιο μια εξαιρετική επιλογή είναι το Έπαυλις στο Κατηχώρι.

Μη ξεχάσεις να κάνεις τη βόλτα σου στο Χωριό του Άη-Βασίλη και φυσικά να πας για σκι ή για βόλτα στο Χιονοδρομικό κέντρο Πηλίου, χαλαρώνοντας με καφέ ή ποτάκι στο πλήρως ανακαινισμένο καταφύγιο μας!

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις