ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Αυτό είναι το νέο 5στερο ξενοδοχείο της Μαγνησίας! (ΦΩΤΟ)

Αυτό είναι το νέο 5στερο ξενοδοχείο της Μαγνησίας! (ΦΩΤΟ)

Δώρα Μιχαήλ

Όταν ο ουρανός αγκαλιάζει τη θάλασσα, σε μία χορογραφία αισθήσεων, όταν η πολυτέλεια δημιουργεί τις συνθήκες για την απόλυτη χαλάρωση και οι ποιοτικές υπηρεσίες κάνουν κάθε στιγμή μοναδική, τότε οι διακοπές γίνονται ονειρεμένες.

Με οικοδεσπότη το πανέμορφο τοπίο της Σκοπέλου και οδηγό το καταγάλανο Αιγαίο, το Natura Boutique Hotel έχει διαλέξει με μεράκι όλα τα «μυστικά» συστατικά για μία απολαυστική εμπειρία. Η πανέμορφη θέα, η άνεση, οι εξαιρετικές παροχές, το φιλικό και άρτια καταρτισμένο προσωπικό, θα κάνουν τη διαμονή σας αξέχαστη και θα σας ταξιδέψουν εκεί που ο χρόνος σταματά.

Το Natura Boutique Hotel βρίσκεται σε μία από τις ομορφότερες τοποθεσίες της Σκοπέλου, στο γραφικό και φιλόξενο Λουτράκι. Απέχει μόλις 6 ναυτικά μίλια από το Αεροδρόμιο της Σκιάθου, όπου θα σας περιμένει ιδιωτικό σκάφος για να σας μεταφέρει με άνεση και ασφάλεια στις εγκαταστάσεις μας.
Διαθέτει 32 σουίτες με μοντέρνα διακόσμηση και καταπληκτική θέα στη θάλασσα, ιδιωτικές πισίνες, κέντρο Spa, πλήρως εξοπλισμένο γυμναστήριο, Business Center και ιδιωτική ασφάλεια για να καλύψει κάθε σας ανάγκη και να σας προσφέρει την καλύτερη δυνατή διαμονή.

Στα Δωμάτιά μας διαλέξαμε την πιο εναρμονισμένη αρχιτεκτονική για να ζήσετε την ιδανική απόδραση και στην Κουζίνα μας τα πιο φρέσκα υλικά της ελληνικής γης, τα οποία παντρέψαμε με διεθνείς επιρροές, για να γευτείτε ένα μοναδικό και εμπνευσμένο αποτέλεσμα.

Αν, λοιπόν, επιθυμείτε να γνωρίσετε… από κοντά τον ήλιο και τη θάλασσα, τη φύση και τις παραδόσεις της Σκοπέλου, αν ψάχνετε να ξεφύγετε από την καθημερινότητα και να αγγίξετε το απόλυτο, δεν έχετε παρά να αφήσετε τις αισθήσεις σας να σας οδηγήσουν στο ολοκαίνουριο και πολυτελές Natura Boutique Hotel.

Αναλυτικά οι παροχές:

2 Junior πισίνες στην ταράτσα, για στιγμές ατελείωτης χαλάρωσης, διαβάζοντας ένα βιβλίο καθώς επίσης μπορείτε να δροσιστείτε με παγωμένα κοκτέιλ και να απολαύστε μία αναζωογονητική βουτιά

Ιδιωτικές πισίνες, στο χώρο του δωματίου σας.

Fitness Center.

Spa Center με σάουνα.

Business Center (Fax, Scanner, PC, Free Wifi, Φωτοτυπικό), για να μπορείτε να διεκπεραιώνετε κάθε είδους εργασία σε περίπτωση ανάγκης.

Ιδιωτική Υπηρεσία Security, και κάμερες Ασφαλείας στους κοινόχρηστους χώρους.

Δωρεάν μεταφορά, από και προς το Αεροδρόμιο της Σκιάθου, κατά την ώρα άφιξης και αναχώρησής σας, με ιδιωτικό σκάφος.

Επίσης διατίθεται Mini Van, για κάθε είδους μεταφορά ή εκδρομή, όπου εσείς επιθυμείτε, με extra χρέωση.

Τηλέφωνο: 2424 033803

Περισσότερα: https://www.naturahotelskopelos.gr/

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις