ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Aπό 1η Ιουνίου κερδισμένη η παραλία του Βόλου- Δες γιατί!

Aπό 1η Ιουνίου κερδισμένη η παραλία του Βόλου- Δες γιατί!

Newsroom

1η Ιουνίου σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής δεδομένα αναμένεται ν ανοίξουν οι επιχειρήσεις εστίασης με ειδικούς κανονισμούς, που ακόμα δεν είναι βέβαιοι.

Δεν είναι σίγουρο δηλαδή τι θα γίνει με τις ώρες λειτουργίας, τον αριθμό των τραπεζοκαθισμάτων κλπ….

Όλα μπορούν ν αλλάξουν!

Το σίγουρο είναι, ότι απ όλες τις πιάτσες της εστίασης της πόλης μας, η κερδισμένη, αν μπορεί να υπάρξει κάποιος κερδισμένος μέσα σε όλο αυτό, θα είναι η παραλία της πόλης μας!

Εκεί, το γνωρίζετε καλά, βρίσκοντα τα μεγαλύτερα μαγαζιά της πόλης μας και μιλάω φυσικά σε τετραγωνικά και σε αριθμό τραπεζοκαθισμάτων!

Αντιλαμβάνεστε ότι ακόμα και αν το Βολονάκι ή Tάκη Οικονομάκη μείνουν ανοιχτά και το καλοκαίρι, θα λειτουργεί το κάθε κατάστημα με ελάχιστα τραπέζια, ενώ στη περίπτωση της παραλίας μιλάμε για επιχειρήσεις που λειτουργούν με τεράστιο αριθμό τραπεζοκαθισμάτων, φτάνοντας ακόμα και τις 150 θέσεις!

Όσο λοιπόν και αν μειωθεί ο αριθμός των τραπεζιών ανά κατάστημα, στη παραλία θα υπάρχουν πάντα τα περισσότερα τραπέζια. Ταυτόχρονα το γεγονός ότι ο χώρος είναι απόλυτα ανοιχτός και δίπλα στη θάλασσα, αποτελεί στο μυαλό των Βολιωτών και την πιο ασφαλή επιλογή!

Με το καλό ν ανταμώσουμε!

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις