ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

45 χρόνια τώρα, ο Λίλλος είναι ο άρχοντας του νωπού και του ψητού κρέατος!

45 χρόνια τώρα, ο Λίλλος είναι ο άρχοντας του νωπού και του ψητού κρέατος!

Newsroom

Λίλλος….σίγουρα έχεις ακούσει αυτό τ όνομα, ακόμα και αν δεν έτυχε να φας σε αυτούς!

Αν δεν έτυχε όμως, δεν πέτυχε κιόλας…αφού μιλάμε για τον άρχοντα του ψητού κρέατος και τον βετεράνο στο πρόβειο παϊδάκι, για τ οποίο κάνον χιλιόμετρα για να το φάνε ξανά και ξανά!

Στο μαγαζί τους στον Ριζόμυλο, όπου βρίσκεται και το Κρεοπωλείο της οικογένειας, γιατί ένα από τα μυστικά των υπέροχων ψητών τους, είναι η ποιότητα και η καθαρότητα των κρεάτων τους, φτάνουν από την Λάρισα, από τον Βόλο και όλα τα γειτονικά χωριά!!!

Φυσικά θα βρείτε και χοιρινό και κοτόπουλο, αλλά και απίστευτο χειροποίητο μπιφτέκι!

Θα σας υποδεχθούν με ένα μεγάλο χαμόγελο, αφού η φιλοξενία είναι το ατού τους, θα δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους στην κουζίνα και με σύμμαχο το καλό κρέας, αλλά και τις μυστικές συνταγές τους στο μαρινάρισμα και στο ψήσιμο, είναι βέβαιο ότι θα καταφέρουν να σας συγκλονίσουν, δημιουργώντας πυροτεχνήματα στον ουρανίσκο σας!

Αν έχετε παιδάκια, πάρτε τα μαζί σας….θα παίξουν στην παιδική χαρά της πλατείας και έτσι θα περάσετε όλοι καλά!!!

Ο Λίλλος, που θα τον βρείτε στην Πλατεία του Ριζόμυλου, είναι ξεκάθαρα ένα από τα καλύτερα μαγαζιά, ολόκληρης της Θεσσαλίας και όχι μόνο….

Είπαμε, μιλάμε για τον βετεράνο του ψητού κρέατος!

Σας προκαλώ να τον δοκιμάστε, να ζήσετε την εμπειρία αυτή, αλλά και την υπέροχη, άμεση εξυπηρέτηση που χαρίζουν χρόνια τώρα σε όλους μας!

Κάνε την κράτηση σου, για να είσαι σίγουρος ότι θα βρεις τραπέζι:

2425031472 και 697905018

Θα επανέλθω με αναλυτικό ρεπορτάζ….αλλά τι να σας πουν οι φωτογραφίες, αν δεν γλείψετε ακόμα και τα δάχτυλα σας, γιατί έτσι θα γίνει, από τις γεύσεις τους…..

Καλή σας απόλαυση!

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις