ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Το όνειρο του 33χρονου Κώστα Πατσά για μαζικό τουρισμό στο Τρίκερι!

Το όνειρο του 33χρονου Κώστα Πατσά για μαζικό τουρισμό στο Τρίκερι!

Newsroom

Στο πλαίσιο ενός οδοιπορικού που πραγματοποίησα για να δημοσιευθεί σε πανελλαδικό οδηγό, βρέθηκα στο όμορφο Τρίκερι.

Ένας από τους άνθρωπους που αξίζει που συνάντησα και γνώρισα είναι ο 33χρονος Κώστας Πατσάς, που με χρόνια εμπειρίας στην εστίαση, δουλεύοντας ως σερβιτόρος κυρίως, άνοιξε το 2017 την δική του ψαροταβέρνα στην Αγία Κυριακή!

“Το Καρνάγιο” που θα το βρεις ανοιχτά κάθε μέρα από το Πάσχα μέχρι και τον Οκτώβρη, αλλά και όλα τα Σαββατοκύριακα του χειμώνα.

Ο Κώστας αγαπά πολύ το Τρίκερι και γι αυτό έμεινε σε αυτό, έχοντας ένα όνειρο. Ο κόσμος να πηγαίνει εκεί και να μένει, να κάνει τις διακοπές του και να μη φτάνει μόνο για φαγητό και να φεύγει.

Χαρακτηριστικά μας είπε: Στεναχωριέμαι που σε ακούω να μας αναφέρεις ως γαστρονομικό προορισμό. Ο τόπος μας έχει τόσες ομορφιές. Όμορφες παραλίες. Ο τόπος μας είναι ησυχαστήριο και τόσο γραφικός. Θέλω ο κόσμος να έρχεται εδώ για διακοπές ανεξάρτητα από το καλό φαγητό που όλοι μας προσφέρουμε. Το τελευταίο διάστημα έχουν γίνει καταλύματα, κυρίως airbnb από νέους επαγγελματίες, που σίγουρα θα βοηθήσουν σε αυτό. Μιλάμε με Δήμο και Περιφέρεια και όλοι οι επαγγελματίες μαζί νομίζω πως θα καταφέρουμε να δημιουργήσουμε δραστηριότητες και όχι μόνο, ώστε να κρατάμε τον κόσμο στο μέρος μας!

Κώστα μου, στο ευχόμαστε!

Θα επανέλθουμε σύντομα με αναλυτικό ρεπορτάζ!

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις