ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Τα σιροπιαστά της πόλης που έγιναν viral και έρχονται από παντού να τα δοκιμάσουν!

Τα σιροπιαστά της πόλης που έγιναν viral και έρχονται από παντού να τα δοκιμάσουν!

Newsroom

Πως το κατάφεραν αυτό; Ένας Φούρνος στην Αγριά Βόλου κατόρθωσε με σκληρή δουλειά, πίστη στις καλές πρώτες ύλες, χειροποίητο φύλλο και πολύ φαντασία από τον μάστορα Γιώργο Κακαγιάννη, να κάνει τα σιροπιαστά του viral!!!

Eίναι σοκαριστικό ότι στέλνουν σιροπιαστά σε όλη την Ελλάδα, ενώ Χριστούγεννα και Πάσχα, όσοι φτάνουν στην πόλη μας και στο Πήλιο για διακοπές, φτάνουν και μέχρι τον φούρνο “ΤΟΝ ΑΡΤΟΝ ΗΜΩΝ” για να δοκιμάσουν τα σιροπιαστά που βλέπουν μονίμως στο instagram ή που τους τα σύστησαν και τους τα πήγαν δώρο φίλοι τους!

Από Αθήνα, από Θεσσαλονίκη, από Βέροια, Πάτρα, Ηράκλειο Κρήτης και απ όλη την Θεσσαλία έχουν τηλεφωνήσει ή έχουν φτάσει εκεί για να τα δοκιμάσουν!

Κάθε εβδομάδα, αλλάζει τις γεύσεις ο Γιώργος, όπως και τα χρώματα, για να μη βαριόμαστε όλοι εμείς που έχουμε την τύχη να τα δοκιμάζουμε συνέχεια!

Προχθές που πήγα, είχε αυτά που θα δείτε στις φωτογραφίες. Είναι πάντα όλα τους όμως πεντανόστιμα και μυρωδάτα. Το καλό τους βούτυρο σου σπάει την μύτη, όπως και η μυρωδιά των ξηρών καρπών!

Μπράβο σας παιδιά!

Θα τους βρείτε στην Αγριά, πίσω από την εκκλησία του Αγ.Γεωργίου

Τηλέφωνο για παραγγελίες: 2428 400468

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις