ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Τα πιο φρέσκα θαλασσινά θα τα φας στα “Χρώματα”, στη Λαμπινού Πηλίου

Τα πιο φρέσκα θαλασσινά θα τα φας στα “Χρώματα”, στη Λαμπινού Πηλίου

Newsroom

Στη Λαμπινού, στο Πήλιο, θα φας τα πιο φρέσκα θαλασσινά. Ο ιδιοκτήτης και σεφ του εστιατορίου “Χρώματα” Νικόλας Μαλισιόβας, διακεκριμένος σεφ και ένα παιδί έξω καρδιά, πάντα με το χαμόγελο, σερβίρει τα πιο φρέσκα θαλασσινά και όχι μόνο. Το εστιατόριό του φημίζεται για την καλύτερη γαριδομακαρονάδα, τους κολοκυθοανθούς, τα φρέσκα ψητά ψάρια του και το γεμιστό του μπιφτέκι.  

Η Λαμπινού είναι το μικρότερο χωριό του δήμου και θα τη βρείς λίγο πριν τη Τσαγκαράδα και αμέσως μετά το Καλαμάκι. Στην παραλία του χωριού και εκεί που τερματίζει ο δρόμος, βρίσκεται αυτό το εξαιρετικό εστιατόριο με θέα το απέραντο Αιγαίο, που μπορείς να το συνδυάσεις με το μπανάκι σου.

Αφήνεις το αυτοκινητό σου στο πάρκινγκ, περνάς από το εστιατόριο και παίρνεις το καφεδάκι σου, κανείς το μπανάκι σου σε μια παραλία μικρή και παραμυθένια και μετά απολαμβάνεις το ουζακι σου και το εκλεκτό φαγητό σου, διά χειρός Νικόλα, στο εστιατόριο του που βρίσκεται ακριβώς πάνω από την παραλία. 

Με την απλότητα και την αυθεντικότητά του αυτό το εστιατόριο δίπλα στο κύμα, δικαιώνει τη φήμη του και τις εξαιρετικές κριτικές του, μακριά από τη βουή του κόσμου και τις περιττές πολυτέλειες. Στη Λαμπινού, θα νιώσεις σα να είσαι στο σπίτι σου…

Καλό θα είναι πριν έρθεις εδώ να έχεις κάνει κράτηση

6974911567-6994332144 


Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις