ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Τέρψις: Αν ήταν φλερτ, θα ήθελα οπωσδήποτε ένα 2ρο ραντεβού!

Τέρψις: Αν ήταν φλερτ, θα ήθελα οπωσδήποτε ένα 2ρο ραντεβού!

Newsroom

Το Τέρψις είναι το νέο φιλόδοξο και πολλά υποσχόμενο θα σημειώσω εγώ, γαστρονομικό concept που έφτασε στην πόλη μας και μάλιστα σε μια από τις πιο πολυσύχναστες πιάτσες της.

Στο Βολονάκι και στην οδό Κονταράτου στον αριθμό 4 μπορείς να δώσεις ίσως το πιο ενδιαφέρον ραντεβού που μπορείς να κάνεις αυτή την περίοδο στην πόλη.

Αν φλέρταρα με το Τέρψις, τότε πριν ακόμα τελειώσει το πρώτο μας ραντεβού, θα είχα προγραμματίσει το δεύτερο.

Μη σας κουράζω με πολλές λεπτομέρειες, άλλωστε θέλω και εγώ χρόνο για να επανέλθω δριμύτερη και με πιο ξεκάθαρη εικόνα.

Αρχικά θέλω να σημειώσω, πως ο χώρος δεν είναι απλά όμορφος και σικάτος, αλλά ζεστός και φιλόξενος και αυτό είναι κάτι που πάντα κερδίζουν οι άνθρωποι και όχι τα ντουβάρια και τα άψυχα έπιπλα, όσο όμορφα και να είναι.

Συνάντησα μια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα κουζίνα. Δεν μου ήταν ξεκάθαρη. Με μπέρδεψε, αλλά όχι με την κακή έννοια. Θαρρώ πως είναι πολυδιάστατη η προσωπικότητα του νεαρού σεφ, Παναγιώτη Μαργαριτούλη και θέλει ειδικό σκανάρισμα για να την αποδομήσεις και να βγάλεις συμπεράσματα.

Τα πιάτα είχαν προσωπικότητα, ήταν ιδιαίτερα και νόστιμα.

Με εντυπωσίασε αρκετές φορές, σε διάφορα πιάτα, με τον τρόπο που συνδύασε τα υλικά, αλλά και με την ισορροπία που κατάφερε στις γεύσεις, ώστε ενώ τα αντιλαμβανόσουν όλα, κανένα δεν έκλεβε από το άλλο και κυρίως κανένα δεν περίσσευε.

Φαίνεται πως πίσω από το μενού, έχει γίνει πολλή και σοβαρή δουλειά με πολλές ώρες πειραματισμού και δοκιμών.

Οι νόστιμες γεύσεις, η εξαίσια λίστα κρασιών, τα υπέροχα κοκτέιλ με τα οποία μπορείς να συνδυάσεις το φαγητό, οι άνθρωποι του Τέρψις και οι τίμιες τιμές τους, είναι μόνο μερικά εκ των θετικών του, για τα οποία αξίζει να το επισκεφθείς.

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις