ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Στην ουρά οι Βολιώτες για να γευτούν το παγωτό του “μάγου”! (ΦΩΤΟ)

Στην ουρά οι Βολιώτες για να γευτούν το παγωτό του “μάγου”! (ΦΩΤΟ)

Newsroom

Όταν αναφερόμαστε στο Γιασεμί, στην παραλιακή της Αγριάς, δίπλα από τον Άγιο Γεώργιο και στον ιδιοκτήτη του, που έχει σηκώσει τρομερά τον πήχη, πηγαίνοντας το παγωτό σε άλλο επίπεδο, μιλάμε για τον…”άρχοντα του παγωτού”!!!!

Πρόσφατα όμως βρεθήκαμε εκεί, για να κάνουμε και εμείς ένα δροσερό και σούπερ γευστικό διάλειμμα και αναγνώστης μας που βρισκόταν εκεί για να δοκιμάσει το παγωτό του Χρήστου μας είπε: Δεν είναι ο “άρχοντας” του παγωτού, είναι ο μάγος του παγωτού!!!

Έτσι λοιπόν θα τον αποκαλούμε από εδώ και πέρα!!!

Είναι απίστευτο αυτό που κατάφερε! Να διαθέτει 45 γεύσεις σκληρού παγωτού, στις πιο μοναδικές γεύσεις, κάποιες από τις οποίες δύσκολα τις βρίσκεις κάπου αλλού στην Ελλάδα, vegan επιλογές, επιλογές νηστίσιμες και χωρίς ζάχαρη και μακράν τις πιο σπάνιες και βελούδινες γεύσεις soft παγωτού!!!!

Όλα αυτά, τ απολαμβάνετε στο δικό τους φρεσκοψημένο χωνάκι, τ οποίο είναι πεντανόστιμο και μοσχομυρίζει, φτιαγμένο από βουβαλίσιο βούτυρο!

Ουρές, καθημερινές ουρές….γιατί όποιος δοκίμασε, επέστρεψε ξανά και ξανά, γιατί όσοι δοκίμασαν έστειλαν και άλλους και άλλους και άλλους, για να ζήσουν την πιο μαγική εμπειρία της πόλης!!!!

Και επειδή πολλοί από εσάς νηστεύετε, θα σας δώσω εδώ μερικές επιλογές sorbe-νηστίσιμες για να επιλέξετε πριν φτάσετε στο Γιασεμί…..

Blueberry and raspberry, Mango, Φράουλα, Λεμόνι, Ανανας, Φραγκοσταφιλλο, Πορτοκάλι, Μανταρίνι, Πεπόνι, Καρπούζι, Βερίκοκο, Espresso, Μους σοκολάτας

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις