ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Σε όλα τα μεγάλα ραδιόφωνα ο δικός μας Γιώργος Πάγκαλος!

Σε όλα τα μεγάλα ραδιόφωνα ο δικός μας Γιώργος Πάγκαλος!

Newsroom

Ο Γιώργος Πάγκαλος δεν χρειάζεται συστάσεις εντός Θεσσαλίας. Με σκληρή δουλειά, με τεράστιο ταλέντο και έχοντας χαρίσει σε όλους μας βράδια απόλυτης διασκέδασης, κατάφερε να μπει στην καρδιά μας και γρήγορα να ξεχωρίσει, αποτελώντας τον καλλιτέχνη που ο κάθε επιχειρηματίας θέλει στο μαγαζί του, αφού οι μετοχές του ανεβαίνουν σταθερά κάθε χρόνο!

Ο Γιώργος δεν διαφέρει μόνο για την υπέροχη φωνή του, για το αστείρευτο ταλέντο του και το ήθος του ως καλλιτέχνης και άνθρωπος, αλλά κυρίως για την αγάπη του για την μουσική που αναβλύζει από μέσα του χωρίς καμία προσπάθεια…τραγουδώντας το ζει. Δεν τραγουδά για να διασκεδάσουμε, τραγουδά και διασκεδάζει και γι αυτό τόσο πετυχημένα καταφέρνει να μας ξεσηκώνει όλους!

Πάντα έγραφα, πάντα έλεγα πως ο Γιώργος Πάγκαλος θα φτάσει ψηλά….

Πρόσφατα ακούσαμε το νέο του τραγούδι “Χίλια Μυστικά”, η επιτυχία του οποίου έγκειται στο ότι ακούγοντας το, ενώ δεν σου θυμίζει κανένα άλλο, νιώθεις ότι ήδη το ξέρεις, ότι είναι ήδη επιτυχία, ότι το έχεις και εσύ κάποια στιγμή κάπου, κάποτε σιγοτραγουδήσει!

Οδηγώντας στο αυτοκίνητο, νιώθω βαθιά περηφάνεια και δικαιωμένη για όσα πίστευα γι αυτόν τον μεγάλο καλλιτέχνη!

Πόσο όμορφο ν ακούς τον δικό σου Γιώργο Πάγκαλο, αυτό το μόνιμα χαμογελαστό παιδί, με την υπέροχη αύρα και την κρυστάλλινη φωνή, από τα μεγαλύτερα ραδιόφωνα της Αθήνας!!!!

Το τραγούδι του κατάφερε ήδη να ξεχωρίσει, ν αγαπηθεί και να βρίσκεται ψηλά στην λίστα των επιλογών, μερικών εκ των πιο έμπειρων ραδιοφωνικών παραγωγών της χώρας!

Και αυτό;

Αυτό είναι μόνο η αρχή….γιατί η κορυφή πλησιάζει, όπως ακριβώς του αξίζει!

Τι εσύ ακόμα δεν άκουσες το υπέροχο κομμάτι που κάνει κυριολεκτικά θραύση φέτος το καλοκαίρι, σε στίχους και μουσική του μοναδικού Τόλη Κόκκινου και με την συμμετοχή του Lava;

Βάλε το ηχείο τέρμα και….απόλαυσε το!

Σκηνοθεσία Video clip: Μαρία Σκόκα

Μοντάζ: Τάσος Ψαλιδάκης

Φωτογραφία – Post Production: Jenny Lamai

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις