ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Σεφ της χρόνιας για τον νομό Μαγνησίας ο Νίκος Ράπτης, από το Κάπως Αλλιώς!

Σεφ της χρόνιας για τον νομό Μαγνησίας ο Νίκος Ράπτης, από το Κάπως Αλλιώς!

Newsroom

Ο παγκόσμιος οργανισμός Greek Taste Beyond Borders® GTBB διεθνώς αναγνωρισμένος για τις δράσεις του πραγματοποίησε την απονομή των βραβείων του για την φετινή χρονιά, όπως πάντα αυστηρά και με ήθος στην προσπάθεια τους να αναδείξουν και να στηρίξουν την γαστρονομία, το ελληνικό προϊόν και τον τουρισμό.

Στον μαγειρικό κόσμο, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, πρόκειται για έναν οργανισμό, που το όνομα του συνδέεται με αισθήματα, σεβασμού, εκτίμησης και απόλυτης εμπιστοσύνης στα κριτήρια τους για την ανάδειξη εστιατορίων και προσώπων.

Τα φετινά βραβεία που για ακόμα μια φορά πραγματοποιήθηκαν στην Αθήνα, είχαν και βολιώτικο άρωμα, αφού ο δικός μας σεφ Νίκος Ράπτης, από το Κάπως Αλλιώς στα Άνω Λεχώνια, δεν έλαβε μόνο πιστοποίηση ποιότητας και γεύσης, όπως πέρυσι, αλλά και τον τίτλο του σεφ της χρονιάς για την Μαγνησία!

Ο κύριος Ράπτης βρέθηκε στη τελετή με την οικογένεια του και αποδέχθηκε τον τίτλο και το βραβείο με βαθιά συγκίνηση και αίσθημα ευθύνης να συνεχίσει να προσφέρει το ίδιο δυνατές και ποιοτικές γεύσεις στο σταθερό κοινό του.

Από την δική μου πλευρά, νιώθω απόλυτα δικαιωμένη, που τόσα χρόνια σταθερά σας γράφω, πως πρόκειται για ένα μαγαζί, με εκπληκτικό φαγητό κάθε μέρα. Γιατί η συνέπεια στο αποτέλεσμα κάνει την διαφορά!

Εσύ ακόμα να γευτείς τις γεύσεις του Κάπως Αλλιώς και του Νίκου Ράπτη;

Θα τους βρεις στα ‘Ανω Λεχώνια, πάνω στον κεντρικό δρόμο, μπροστά στο Πλάτανο, στρίβοντας για Άγιο Αθανάσιο.

Τηλέφωνο κρατήσεων: 2428301325

Θα επιστρέψω με αναλυτικό ρεπορτάζ και περισσότερες φωτογραφίες.

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις