ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ρεκόρ θετικών κριτικών για τις γεύσεις του Κυρ Χρήστου! Δεν δοκίμασες ακόμα;

Ρεκόρ θετικών κριτικών για τις γεύσεις του Κυρ Χρήστου! Δεν δοκίμασες ακόμα;

Newsroom

Πόσο πολύ χάρηκα που διάβαζα τα μηνύματα σας που με ευχαριστούσατε που σας μίλησα για τα μαγαζιά του Κυρ Χρήστου σε Βόλο και Αγριά….

Τα “ευχαριστώ” βέβαια δεν μου ανήκουν, ανήκουν ολοκληρωτικά στον επιχειρηματία που με σημαία του την ποιότητα, το καλό και καθαρό κρέας, τις νόστιμες συνταγές, το μεράκι, την αγάπη και τον σεβασμό τους σε όλους εσάς, δίνει καθημερινά τον καλύτερο του εαυτό, με πιάτα πεντανόστιμα και τιμές ακαταμάχητες!!!

Από την πρώτη μέρα που τον γνώρισα, πριν δοκιμάσω τις γεύσεις του, αντιλήφθηκα….την νοστιμιά του μαγαζιού του! Η ειλικρίνεια του, η φιλοσοφία του, η αγάπη του για την δουλειά τους η ανάγκη του για πελάτες που θα γίνουν φίλοι, που θα τρώνε εκεί οι ίδιοι και αργότερα τα παιδιά τους, μου τα είπε όλα….. κατάλαβα ότι πρόκειται για μια επιχείρηση, που δεν επιτρέπει στον εαυτό της την μετριότητα και τα λάθη!

Όλα τους τα πιάτα μοναδικά, τα σουβλάκια τους ζουμερά, το μπιφτέκι τους…να ακόμα το γεύσομαι στον ουρανίσκο μου, όσο για τα πιάτα τους με πολίτικο άρωμα, ασύγκριτα νόστιμα!!!!

Αν έχεις οικογένεια σου προτείνω το μαγαζί του Κυρ Χρήστου στην Πλαστήρα 4 εκεί στον Άγιο Κωνσταντίνο, απλώνεται μπροστά στο μαγαζί η παιδική χαρά, που όσο εσύ απολαμβάνεις την παρέα σου και το φαγητό σου, τα παιδιά σου θα παίζουν με ασφάλεια!

Αν έχεις την ανάγκη για μια απόδραση εκτός πόλης, μπροστά στην θάλασσα, αλλά μόλις λίγα χιλιόμετρα από το κέντρο, τότε να επισκεφτείς το κατάστημα του στην παραλιακή της Αγριάς…

Απόλαυσε το αεράκι, τον ήχο της θάλασσας και άσε τις γεύσεις του Κυρ Χρήστου να σε ταξιδέψουν….

Είμαι βέβαιη, ότι όσο πιο πολλοί το γνωρίζετε, τόσο περισσότεροι θα το αγαπάτε και να σας πω και ένα μυστικό; Μακάρι όλα να πάνε καλά για την χώρα μας με όλο αυτό που ζούμε και ο κυρ Χρήστος σας ετοιμάζει μεγάλες εκπλήξεις για τον χειμώνα….τόσο μεγάλες, όσο και οι εκρήξεις που δημιουργούνται στον ουρανίσκο σας από τις καθαρές και δυνατές γεύσεις του!

Καλή σας απόλαυση Βολιωτάκια και μη ρισκάρετε την έξοδο σας….απλά απολαύστε την στου Κυρ Χρήστου!

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις