ΠΑΝΘΕΣΑΛΛΙΚΗ-ΠΟΛΥΚΛΑΔΙΚΗ-ΕΚΘΕΣΗ
ΠΑΝΘΕΣΑΛΛΙΚΗ-ΠΟΛΥΚΛΑΔΙΚΗ-ΕΚΘΕΣΗ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ποιό άλλο μαγαζί γιόρτασε έτσι; Συγχαρητήρια στο Κάπως Αλλιώς- Δες τι έκανε!(ΦΩΤΟ)

Ποιό άλλο μαγαζί γιόρτασε έτσι; Συγχαρητήρια στο Κάπως Αλλιώς- Δες τι έκανε!(ΦΩΤΟ)

Newsroom

Ο Νίκος και η Βιργινία ξεκίνησαν πριν 8 χρόνια το δικό τους ταξίδι στην εστίαση, με τον Νίκο ήδη να έχει μεγάλη εμπειρία στις κουζίνες.

Τα στοιχήματα και τα προγνωστικά ήταν εναντίων τους. Πήραν ένα μαγαζί “outsider” και κατάφεραν με αγώνα, πάθος και πολλή αγάπη, να το κάνουν προορισμό, για τις δυνατές γεύσεις του, το ζεστό χώρο του και την φιλική αντιμετώπιση.

Για δεύτερη χρονιά το Κάπως Αλλιώς βραβεύτηκε από Παγκόσμιο Διαγωνισμό για την ποιότητά του, ενώ ο Νίκος κέρδισε την διάκριση: “Σεφ της Χρονιάς για το Νομό Μαγνησίας”. Όλα αυτά συνέπεσαν με τα 8 χρόνια του μαγαζιού και έτσι δοτικοί που είναι, αποφάσισαν να το γιορτάσουν μαζί μας, μαζί με όλο τον κόσμο που τόσα χρόνια τους στηρίζει και τους έχει φτάσει εδώ που είναι σήμερα.

Στις αρχές του μήνα λοιπόν, άνοιξαν τις πόρτες τους, αφιερώνοντας ένα γεύμα, συνοδεία κρασιού, με μουσική και πολλά γλυκά κεράσματα, δεχόμενοι τις ευχές μας και γιορτάζοντας μαζί μας, αποδεικνύοντας στην πράξη την εκτίμηση τους και τον σεβασμό τους σε όλους τους ανθρώπους που όλα αυτά τα χρόνια πέρασαν από το “Κάπως Αλλιώς”!

Ήταν ένα βράδυ που θα μας μείνει αξέχαστο για την ενέργεια του και την αύρα του!

Εμείς θα ευχηθούμε στον Νίκο και στην Βιργινία, πολλά πολλά χρόνια ακόμα δυνατών γεύσεων και διακρίσεων!

Σας αγαπάμε γιατί….είστε εσείς!

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις