ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Πιπέρι: Μόλις άνοιξε στο κέντρο, με απερίγραπτες γεύσεις! (ΦΩΤΟ)

Πιπέρι: Μόλις άνοιξε στο κέντρο, με απερίγραπτες γεύσεις! (ΦΩΤΟ)

Newsroom

Γεύσεις ελληνικής και πολιτικής κουζίνας στο καινούριο μεζεδοτεχνειο ΠΙΠΕΡΙ. Ψάξαμε τους ντόπιους παραγωγούς και βρήκαμε για τα πιάτα μας τις καλύτερες πρώτες ύλες.

Τις πάντρεψαμε και βγάζουμε γαστρονομικά αριστουργήματα. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να δοκιμάσετε και θα γίνετε θαμώνες από το πρώτο κιόλας τραπέζι. Φέτα με γάλα από βοσκούς στο πηλιο, λαχανικά καλλιεργημένα στη Θεσσαλία, ντόπιο κρέας. Μπαχαρικά φρέσκα που μοσχοβολανε και αρωματιζουν.

Ελάτε να γευτείτε το τέλειο μπουγιουρντί, την πεντανόστιμη τηγανια με μουστάρδα, το κοκκινιστό που μας το ονόμασαν λουκούμι.

Το μπουμπαρι, το σπετζοφαι, τα αυγά με καβουρμα, σουτζούκι η παστουρμά.

Τα πήλινα μας χοιρινό, κοτοπουλο, μελιτζάνα με φέτα και φρέσκια ντομάτα. Την σπεσιαλιτέ μας με 3 είδη κρεάτων πιπεριές και λιωμένα τυριά. Της ώρας μπιφτέκι, χοιρινή, πανσέτα, παιδάκια, πρόβειο.

Σαλάτες δροσερές και γευστικότατες με την ντομάτα να σκάει όλη τη γεύση της στο στόμα. Το ΠΙΠΕΡΙ είναι η ομάδα των ανθρώπων που κάνει όλα αυτά δυνατά.

Την Ζωή να φροντίζει τις πρώτες ύλες, την Ευη Να συμβουλεύει και να φτιάχνει μικρά νόστιμα θαύματα, τον Μάκη να βάζει όλο το μεράκι του στο ψήσιμο και την Κωνσταντίνα να σας υποδέχεται και να σας περιποιείται σε ότι χρειαστείτε.

Βάζουμε στοίχημα ότι θα γίνουμε το στέκι σας για τους μεζέδες σας και της ώρας!

Θα χαρούμε να σας γνωρίσουμε από κοντά και να σας προσφέρουμε ένα εξαιρετικό γεύμα σε τιμές προσιτές!

Πιπέρι, θα το βρείτε στην Αντωνοπούλου 114!

Καλές δουλειές!

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις