ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Οstro: Σκληρό, αλλά αληθινό- Εστιατορικά, ότι καλύτερο έχουμε στο κέντρο!

Οstro: Σκληρό, αλλά αληθινό- Εστιατορικά, ότι καλύτερο έχουμε στο κέντρο!

Newsroom

Εστιατορικά είχα χρόνια να εντυπωσιαστώ από φαγητό στο κέντρο της πόλης.

Νομίζω όλοι μας έχουμε καιρό να εντυπωσιαστούμε.

Και το τονίζω, μιλώ ξεκάθαρα εστιατορικά, αφού για καλή μας τύχη, υπάρχουν πολλές αξιόλογες προτάσεις στο κέντρο μας γενικότερα.

Είναι ξεκάθαρα ένα εστιατόριο που απευθύνεται σε λίγους. Σε αυτούς που αγαπούν και ψάχνουν το καλό φαγητό. Είμαι βέβαιη ότι όσοι λατρεύουν την γαστρονομία και γνωρίζουν από κουζίνες και γεύσεις, θα του δώσουν τα εύσημα!

Είναι ένα μαγαζί που λίγοι μπορούν να εκτιμήσουν από την αρχή, διαβάζοντας απλά το menu ή δοκιμάζοντας το πρώτο πιάτο, ωστόσο όλοι μα όλοι που θα βρεθούν εκεί, θα δώσουν ξανά ραντεβού με το Ostro!

Δεν μπορώ να βρω έστω ένα αρνητικό, σε ένα από τα πολλά πιάτα που δοκιμάσαμε. Τέλειες ισορροπίες, μαγικές εντάσεις, υπέροχοι συνδυασμοί και γεύσεις….γεύσεις που έλειπαν από το κέντρο της πόλης!

Δεν θα σας πω πολλά, γιατί ετοιμάζω σύντομα ένα ακόμα πιο αναλυτικό αφιέρωμα, το αξίζουν άλλωστε…θα σας πω, πως ακόμα και το σνίτσελ κοτόπουλο που προσωπικά δεν παραγγέλνω ποτέ σε ένα τέτοιο μαγαζί, ήρθε όμως στο τραπέζι μας, ήταν ένα άλλο σνίτσελ….από άλλο πλανήτη!

Ήταν ζουμερό, ήταν λαχταριστό, τραγανό και τόσο μαλακό ταυτόχρονα… και η σάλτσα του, ίσως από τις πιο πετυχημένες που έχω δοκιμάσει στην πόλη μας!

Δεν έχω λόγια για το συκώτι τους, αλλά και τον πουρέ που το συνόδεψαν και φυσικά δεν έχω ξεχάσει ακόμα, τόσες ώρες μετά, τις παπαρδέλες με το μοσχαράκι!!!!

Χωρίς εφέ, χωρίς φανφάρες, χωρίς πολλά-πολλά….έχουν δώσει μια άλλη διάσταση σε κλασσικές συνταγές, σε σπιτικά φαγητά που με μοντέρνες και δημιουργικές πινελιές ξεσηκώνουν πραγματικά τον ουρανίσκο σου!

Με λίγα λόγια: ΠΕΝΤΑΝΟΣΤΙΜΟ ΦΑΓΗΤΟ!!!!!!!!

Θα επανέλθω, όταν έχω ηρεμήσει από τον ενθουσιασμό και τη χαρά που με διακατέχει, για να σας γράψω πολύ πιο ψύχραιμα και αναλυτικά.

Μέχρι τότε αξίζει να πάτε για ένα καφεδάκι στο Ostro, Ερμού με Κουμουνδούρου και αμέσως μετά να συνεχίσετε με κρασάκι και καλό φαγητό, για να επιβεβαιώσετε όσα μοιράστηκα μαζί σας!

Καλή σας απόλαυση…

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις