ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ο μικρός “Scorpios”…μας μάγεψε- Συγχαρητήρια!

Ο μικρός “Scorpios”…μας μάγεψε- Συγχαρητήρια!

Newsroom

Aναδημοσίευση από το προφιλ του Volonakinews στο Instagram

Μεσημερακι Κυριακης….

Βρεθηκα στον “μικρο Scorpio”, ετσι χαρακτηριζω εγω το @isalos_beach

Και οποιος εχει ζησει τον Scorpio, καταλαβαινει και τους λογους…

Θα ξεκινησω απο το βασικοτερο.Το προσωπικο. Καλως ή κακως, καθε επιχειρηση δεν ειναι τιποτα περισσοτερο και τιποτα λιγοτερο απο τους ανθρωπους του!

Ο @isalos_beach εχει μακραν το πιο ευγενικο και εξυπηρετικο προσωπικο που ειχε ποτε, ενω ιδιαιτερη εντυπωση μας εκανε ο χρονος της εξυπηρετησης μας.Οπως ειπα και στον εξαιρετικο σερβιτορο τους “σπατε ολα τα ρεκορ στους χρονους”!

Πριν φτασω στο φαγητο, που με μαγεψε, αξιζει ν αναφερω πως εχουν φροντισει για τις πιο ζεστες μερες του καλοκαιριου, με τετοιον τροπο, που ξεχασαμε….τον καυσωνα!

Παμε στο φαγητο! Διαλεξαμε δυο πιατα απο την κατηγορια “bar food” του μενου τους.

Geviche Λαυρακι (vinaigtette τοματας, πολυχρωμα τοματινια, αγγουρι, πρασινες ελιες, καπαρι σε μελι)

Και το Poke Βowl (Sushi rice, σολομος μαρινε, αβοκαντο, φρεσκο κρεμμυδι, σουσαμο, teriyaki sauce)

Οπως βλεπετε και εσεις, εχουμε εντυπωσιακα στησιματα, που πιστεψτε με ειναι αναλογα της εντυπωσης που σου προκαλουν οι καθαρες και δυνατες γευσεις τους.Υπεροχες ισορροπιες και εντασεις.Τελος, ειχαμε να κανουμε και με γενναιοδωρες δοσολογιες, σε απιστευτα χαμηλη τιμη!

Προκειται για πιατα που θα πληρωναμε τουλαχιστον τα 3πλασια αν τα τρωγαμε στην Αθηνα. Δεν ειδα ολοκληρο το μενου.Ομως μου εφτασε αυτο που ειδα για ν αντιληφθω πως εχουμε να κανουμε μ εναν chef, που σιγουρα κουβαλα ωρες χιλιομετρων, σε μεγαλες κουζινες.Ειμαι βεβαιη πως εχει εργαστει σιγουρα σε νησι και εχει διαχειριστει μενου που απευθυνοταν σε ξενους τουριστες!

Πηρε ενα εθνικο φαγητο, οπως ο μουσακας και με φαντασια το εβαλε στο μενου, κανοντας μας να μιλαμε για μια συγχρονη “τοπικη”-με την εννοια του εθνους- δημιουργικη κουζινα! Ειναι ξεκαθαρο πως γνωριζει πως η γαστρονομια αναβαθμιζει την ταξιδιωτικη εμπειρια και πως αξιζει εθνικα φαγητα να προσεγγιζονται δημιουργικα, αφου δεν ειναι λιγοι οι ξενοι που επιλεγουν εντελως γαστρονομικα που θα κανουν τις διακοπες τους!

Συγχαρητηρια στο @isalos_beach και θερμα ευχαριστω στον chef @stathis_pagourelias που ειναι τιμη μας που επεστρεψε στον Βολο!

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις