ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ο Κώστας Πανάγος “ζωγράφισε” στην κουζίνα του Joy!

Ο Κώστας Πανάγος “ζωγράφισε” στην κουζίνα του Joy!

Newsroom

Είναι χαρά μεγάλη να συνεργάζεσαι με ανθρώπους και επαγγελματίες όπως ο Κώστας Πανάγος!

Τ όνομα του πολύ γνωστό στον χώρο της γαστρονομίας, αφού χαίρει εκτίμησης όλων των ανθρώπων της εστίασης και όχι μόνο, έχοντας δώσει υπέροχα δείγματα γραφής στα χρόνια της καριέρας του.

Γνώριζα πως πρόκειται για έναν πολύ καλό σεφ, με φαντασία, μεράκι, αγάπη και βαθιές τεχνικές γνώσεις, που συνεχώς εξελίσσει, όπως οφείλει να κάνει κάθε επαγγελματίας που σέβεται τον εαυτό του.

Δουλεύοντας μαζί του ανακάλυψα, πως ένας από τους λόγους της μεγάλης του επιτυχίας είναι πως ξέρει να συνεργάζεται, είναι πως παρόλο που θεωρείται κορυφή, πάντα θέλει ν ακούει, ενώ ιδιαίτερη εντύπωση μου έκανε η διάθεση του για μόνιμες αλλαγές, μέχρι το τελικό αποτέλεσμα, μέχρι την τελειοποίηση και η αλήθεια είναι πως αν σε αυτόν τον χώρο δεν είσαι τελειομανής, δύσκολα ξεχωρίζεις και επιβιώνεις.

Σας προκαλώ, να βρεθείτε στο Joy, στο Πάρκο του Αγίου Κωνσταντίνου σύντομα. Είναι δεκάδες οι λόγοι, που για εμένα φέτος το Joy αποτελεί μόνοδρομο στην διασκέδαση και ένας από αυτούς, είναι οι γαστρονομικές εμπειρίες που θα σας χαρίσει με την υπογραφή του Κώστα Πανάγου και της ομάδας του!

Σ ευχαριστούμε σεφ, για το υπέροχο μενού και που θα είσαι η αιτία, να είναι λίγο πιο…νόστιμο το φετινό μας καλοκαίρι!

Πάρτε μια μικρή γεύση μόνο….

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις