ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ο Θανάσης και η Εύα σας καλωσορίζουν στον “Κρυμμένο Παράδεισο”!

Ο Θανάσης και η Εύα σας καλωσορίζουν στον “Κρυμμένο Παράδεισο”!

Newsroom

Μας είπαν τα καλύτερα και έτσι χθες μετά το μπανάκι μας στην Λαμπινού, πήγαμε για φαγητό στην όμορφη και γραφική πλατεία της Πρόπαν ή αλλιώς στο Καλαμάκι Πηλίου!!!

Μας είπαν πως εκεί άνοιξε πρόσφατα ένα μαγαζί με πολύ δυνατές και προσεγμένες γεύσεις, με χειροποίητα εδέσματα και μοναδική περιποίηση και πήγαμε για να το δοκιμάσουμε….και ναι, το επιβεβαιώσαμε!

Υπέροχο φαγητό, εκπληκτικές τιμές, πανέμορφη θέα, μαγική εμπειρία….

“Κρυμμένος Παράδεισος” λοιπόν, με αγάπη από τον Θανάση που τυγχάνει και Πρόεδρος του χωριού και την σύζυγο του την Εύα, που αν και έτοιμη να γεννήσει το δεύτερο παιδάκι τους, συνεχίζει και είναι εκεί, από αγάπη για το μαγαζάκι τους και από μεράκι και ανάγκη να σας περιποιηθεί και να σας δει να φεύγετε ικανοποιημένοι και χαμογελαστοί, ανανεώνοντας το ραντεβού μαζί τους…σύντομα!

Γιατί έτσι θα γίνει, γιατί αν δοκιμάσεις το πρόβειο σουβλάκι τους, το μπουμπάρι τους και γενικότερα τα μερακλίδικα πιάτα τους, σύντομα θα επιστρέψεις ξανά!!!!!

Ιδανικό σημείο για σέλφι, κάτω από τον υπερτεράστιο πλάτανο που δημιουργεί φυσική σκιά ή με θέα το απόλυτο πράσινο και την θάλασσα. Ιδανικό και για οικογένεια, αφού όσο εσείς απολαμβάνετε το εξαιρετικό φαγητό τους, τα παιδιά σας μπορούν να παίζουν με ασφάλεια στην πλατεία!!!

“Κρυμμένος Παράδεισος” λοιπόν…..ώρα να τον ανακαλύψεις!

Τηλέφωνο: 698 9354 786

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις