ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Νέο κατάστημα για τους Κουλουράδες- Σας κερνούν το κουλούρι σας για όλο τον μήνα!

Νέο κατάστημα για τους Κουλουράδες- Σας κερνούν το κουλούρι σας για όλο τον μήνα!

Newsroom

Οι Κουλουράδες μπήκαν στην ζωή μας πριν από λίγα χρόνια και αργά αλλά σταθερά κατάφεραν να ξεχωρίσουν και να αγαπηθούν. Καθημερινά στο κατάστημα τους στην Ερμού απέναντι από τον Άγιο Νικόλαο, οι ουρές δεν τελειώνουν, αφού έχουν καταφέρει να δημιουργήσον πιστό κοινό, που αγάπησε τα κουλουράκια του, κλασσικά, αλμυρά και γλυκά.

Πριν από λίγες ημέρες οι Κουλουράδες απέκτησαν ακόμα ένα κατάστημα στην πόλη μας και συγκεκριμένα στην Πολυμέρη 20.

Θέλω να σημειώσω πως έχουν έναν αξιόλογο και πολύ γευστικό καφέ, που ήδη έχει αποκτήσει το δικό του φανατικό κοινό και οποίος συμπληρώνει την επιχείρηση, αφού έτσι το πρωινό σας ξεκινά από το Α μέχρι το Ω με τους Κουλουράδες!

Οι ζύμες του μοναδικές, η γεύση του κουλουριού του, τόσο διαφορετική, τόσο μοναδική….

Αξίζει δε να αναφερθεί, ότι όλα τα κουλουράκια γίνονται στο δικό τους εργαστήριο την ίδια ημέρα και πολλές φορές ψήνουν ξανά και ξανά μέσα στην ημέρα προκειμένου να φτάνουν οι γεύσεις τους σε εσάς, όσο το δυνατόν πιο δυνατές και φρέσκες!

Απλά δοκίμασε το και θα το λατρέψεις, τόσο στην κλασσική του μορφή, όσο και γεμιστό, είτε αλμυρό, είτε γλυκό, η απόλαυση και ο ενθουσιασμός σου θα είναι ο ίδιος!

Για όλο τον μήνα Μάρτιο, γιορτάζουν το άνοιγμα του δεύτερου καταστήματος τους, κερνώντας σας μαζί με τον καφέ το κουλουράκι σας…

Δώσε την ευκαιρία στον εαυτό σου να δοκιμάσει ΤΟ κουλούρι!

Καλές δουλειές και καλή αρχή Κουλουράδες No2!

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις