ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Μaxin Grill: Πιο νόστιμα και πιο οικονομικά, δεν γίνεται!

Μaxin Grill: Πιο νόστιμα και πιο οικονομικά, δεν γίνεται!

Newsroom

Μaxin Grill….

Δεν ξέρω πως τα έχει καταφέρει έτσι!

Έφηβοι, νέοι και άνθρωποι μεγαλύτερης ηλικίας το κατακλύζουν κάθε μέρα, με τα τραπεζοκαθίσματά του, ειδικά τις βραδινές ώρες, στην Κουμουνδούρου, μεταξύ της Ιάσονος και της παραλίας να είναι μόνιμα γεμάτα!

Το delivery πηγαίνει και έρχεται…

Και αναρωτιέσαι, πως ένα μόνο μαγαζί καταφέρνει να επιλέγεται από όλες τις ηλικίες και απ όλους τους ανθρώπους;

Πως γίνεται; Γίνεται….αφού καταφέρνουν να μας χαρίζουν γεύσεις νόστιμες, δυνατές, γευστικές και πάνω απ όλα ποιοτικές, σε ανταγωνιστικές τιμές και όλοι μας αυτό θέλουμε, να φάμε καλά και νόστιμα χωρίς να πληρώσουμε τον κούκο για αηδόνι!

Ένα πλούσιο μενού από burger, μερίδες, σαλάτες, τυλιχτά και τεμάχια σουβλάκια, σκεπαστή μικρή και μεγάλη, ζυμαρικά και όχι μόνο…

Επιλέγουμε Mixx Grill, για τις βραδινές μας βόλτες, αφού εκεί στην Κουμουνδούρου, φυσάει πάντα αεράκι και επίσης…το κατάστημα έχει φροντίσει να έχει βάλει και ανεμιστήρες, ώστε στιγμή να μη νιώσουμε την ζέστη να περιορίζει την απόλαυση των γεύσεων που μας χαρίζουν!

Mixx Grill και όταν μένουμε σπίτι!!!

Άμεσο το delivery του καταστήματος, φέρνει στην πόρτα μας, ότι λαχταρά η ψυχή μας!!!

Αν δεν τους έχεις δοκιμάσει, μια δοκιμή θα σε πείσει! Αξίζει να γνωρίσεις ένα μαγαζί που σου χαρίζει γενναιόδωρες μερίδες, σε απίθανα χαμηλές τιμές και φυσικά…..πολλή γεύση!

Τηλέφωνο: 24210 29001

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις