ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Λαμπινού, το μικρό διαμάντι του Πηλίου, που αξίζει να επισκεφτείς!

Λαμπινού, το μικρό διαμάντι του Πηλίου, που αξίζει να επισκεφτείς!

Newsroom

Λίγο πριν το Ξουρίχτι και αμέσως μετά το Καλαμάκι συναντά κανείς τη Λαμπινού, το μικρότερο χωριό στο δήμο Ν. Πηλίου. Αφήνοντας τον κεντρικό δρόμο, διασχίζεις αυτό το μικρό χωριό, με τους μόλις είκοσι κατοίκους, ο οποίος σε οδηγεί στην παραλία. Εύκολα προσβάσιμη και με ένα μεγάλο πάρκινγκ για να αφήσεις το αυτοκίνητο σου.

Εκεί συναντάς ένα παραμυθένιο και ανεπιτήδευτο σκηνικό που σε μαγεύει μέσα στην απλότητα του. Κρυστάλλινα  πεντακάθαρα νερά και ένας κολπίσκος με βότσαλο του ονείρου. Ακριβώς πάνω από την γραφική παραλία υπάρχει ένα γλυκύτατο καφέ και κυρίως εστιατόριο με την επωνυμία “Χρώματα”. Και εκεί πρέπει να κάτσεις οπωσδήποτε να φας…

Ο ιδιοκτήτης του Νίκος Μαλισιόβας σερβίρει εξαιρετική γαριδομακαρονάδα και όχι μόνο. Φημίζεται για τα ολοφρεσκα θαλασσινά και για την τεχνική του στο ψήσιμο των ψαριών, τους κολοκυθοανθούς και την πορτοκαλόπιτα της Άννας, της αδερφής του.

Τα δύο αδέλφια συναντιούνται κάθε καλοκαίρι και παραδίδουν μαθήματα γεύσης και φιλοξενίας. Φαγητό πολλών αστέρων, καφές και χειροποίητα γλυκά με θέα το Αιγαίο, αληθινή εξυπηρέτηση και ευγένεια. Ένιωσα πραγματικά πως είμαι στο σπίτι μου και αναθεώρησα όλα τα γκουρμέ. 

Η Λαμπινού έγινε ευρέως γνωστή τα τελευταία χρόνια εξαιτίας αυτού του εστιατορίου, το οποίο μέσα στην απλότητα του και με το εξαιρετικό φαγητό του δικαιολογεί τη φήμη του και όλες τις πολύ καλές κριτικές του. Θυμήθηκα τις παλιές καλές εποχές τότε που ακόμα οι επιχειρήσεις δεν ήταν απρόσωπες. Να πάτε…

Καλό θα είναι πριν το επισκεφτείτε να έχετε κάνει κράτηση: 6974911567

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις