ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Λαμπινού, η μικρή παραδεισένια παραλία με το εκλεκτό φαγητό!

Λαμπινού, η μικρή παραδεισένια παραλία με το εκλεκτό φαγητό!

Newsroom

Τη Λαμπινού τη γνώρισα τυχαία πριν από μερικά χρόνια και από τότε έμελλε να κλέψει για πάντα την καρδιά μου και να φωτίζει τα καλοκαίρια μου.

Είναι μικρή παραλία, στην ουσία ένας μικρός γραφικός κολπίσκος με γαλαζοπράσινα και πεντακάθαρα νερά μακριά από την πολλή βουή του κόσμου.

Τα τελευταία χρόνια έχει ανοίξει εκεί ένα συμπαθεστατο εστιατόριο με την επωνυμία “Χρώματα”, στο οποίο έχουμε κάνει πολλές φορές και εκτεταμένα αναφορά και πιστέψτε με όχι τυχαία, που σερβίρει καθημερινά ποιοτικό και εξαιρετικά καλομαγειρεμενο φαγητό με έμφαση στο ψάρι. 

Ο ιδιοκτήτης του Νίκος Μαλισιόβας, διακεκριμένος σεφ, επιλέγει ο ίδιος κάθε μέρα τις καλύτερες πρώτες ύλες για το εστιατόριο του, ολοφρεσκα θαλασσινά και λαχανικά από το μποστάνι του σπιτιού τους αλλά και από ντόπιους παραγωγούς της περιοχής, με το μενού να διαφοροποιείται καθημερινά.

Φημίζεται για την καλύτερη γαριδομακαρονάδα, τους κολοκυθοανθους, τους μαραθοκεφτεδες και τη σπιτική λεμονοπορτοκαλοπιτα διά χειρός Άννας, της αδερφής του Νικόλα, με σπιτικό παγωτό.

Τα δύο αδέλφια ο Νικόλας και η Άννα (καθηγήτρια στο επάγγελμα) συναντιούνται κάθε καλοκαίρι στη Λαμπινού και παραδίδουν μαθήματα γεύσης και φιλοξενίας δικαιώνοντας συνεχώς τη φήμη τους και αποδεικνύοντας ότι η μαγεία κρύβεται στα απλά και πολύ ουσιαστικά όμορφα πράγματα, δίχως περιττές πολυτέλειες.

Όταν αυτό που προσφέρεις είναι εξαιρετικό, δε χρειάζεται το περιτύλιγμα για να το αναδείξεις. Ένα αληθινό χαμόγελο, ένα νόστιμο, ποιοτικό και καλομαγειρεμενο φαγητό, ένα μπάνιο σε μια παραλία που τα νερά της θυμίζουν Καραϊβική, ένας ήλιος να σε καίει ξαπλωμένος σε βότσαλο…   

Πανδαισία χρωμάτων και γεύσεων σε ένα όμορφο περιβάλλον με θέα το Αιγαίο και το απέραντο γαλάζιο. Το κλίμα άκρως οικογενειακό και φιλικό, με μια ανεπιτήδευτη ευγένεια που σε κάνει να νιώθεις σα να είσαι στο σπίτι σου. 

Τη Λαμπινού θα τη βρεις αμέσως μετά το Καλαμάκι στο δρόμο προς Τσαγκαράδα και καλό θα είναι να έχεις κάνει κράτηση σε περίπτωση που θέλεις να την επισκεφθείς το Σαββατοκύριακο.

Για κρατήσεις στα “Χρώματα”: 6974911567

Δες εδώ τις εξαιρετικές κριτικές τους: Χρώματα , Λαμπινού – Κριτικές εστιατορίων – Tripadvisor

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις