ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Καλοκαίρι χωρίς ΓΙΑΣΕΜΙ δεν γίνεται…

Καλοκαίρι χωρίς ΓΙΑΣΕΜΙ δεν γίνεται…

Newsroom

Όχι πες μου, καλοκαίρι χωρίς παγωτό γίνεται;

Ε, δε γίνεται!

Ιδιαίτερο και όμορφο καλοκαίρι, χωρίς νόστιμο παγωτό πάλι δεν γίνεται…

Κοινώς: Καλοκαίρι χωρίς ΓΙΑΣΕΜΙ στην παραλιακή της Αγριάς ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ!

Είναι απίστευτο πως μέσα σε λίγα χρόνια, σε 2-3 καλοκαίρια το ΓΙΑΣΕΜΙ κατάφερε να γίνει ένα δυνατό Brand στον χώρο του παγωτού, τ οποίο επιλέγουν ακόμα και οι πιο έμπειροι γνώστες του παγωτού!!!!

Με μουβαλίσιο γάλα και βούτυρο, με πάντα ποιοτικά υλικά, κυρίως με μεράκι και αγάπη, με υπομονή, επιμονή, πολλά ταξίδια και πολλές δοκιμές, καταφέρνουν κάθε χρόνο να σηκώνουν τον πήχη πιο ψηλά προσφέροντας μας μοναδικές και σπάνιες γεύσεις, μα κυρίως πολύ δυνατές γευστικά!

Το φετινό τους trend οι vegan γεύσεις τους, χωρίς ζάχαρη και πρόσθετα, πιο αγνές δε γίνεται….αλλά ταυτόχρονα πεντανόστιμες!!!

Την ίδια ώρα πραγματικά “σπάει” ταμεία το φρεσκοψημμένο χωνάκι τους από βουβαλίσιο βούτυρο, τ οποίο μυρίζει υπέροχα και η γεύση του είναι πραγματικά ασύγκριτη!

Πηγαίνετε λοιπόν στην Αγριά και είτε απολαύστε το στα τραπεζοκαθίσματά τους, είτε στο χέρι με βόλτα στην παραλία…

Διαλέξτε μια από τις 45 σπάνιες γεύσεις τους ή πολλές από αυτές και ζήστε…εμπειρίες που θα σας προκαλέσουν εκρήξεις στον ουρανίσκο!

Σε σχέση με το σκληρό παγωτό δοκίμασε οπωσδήποτε: Εspresso, ταχίνι, πεπόνι, τσιχλόφουσκα, κάστανο, φυστικοβούτυρο, κιουνεφέ, μπακλαβά, snickesrs, lila pause, γιασεμί, τριαντάφυλλο, amarena, bluberry, rasberry, σύκο και φραγκοστάφιλλο.

Και άλλες πολλές……κλασσικές και μη!

Πάμε στο soft:

Εκτός από αυτές που ξέρουμε και όλοι αγαπάμε, προτείνουμε: Kiss, Lila Pause, nutella, snickers, banoffee, bountry και τόσες άλλες….

ΜΗ ΞΕΧΝΑΤΕ ΟΜΩΣ…ότι στο Γιασεμί βρίσκετε και γεύσεις vegan, 15 για να διαλέξετε στο σκληρό και 7 στο soft παγωτό!

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις