ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Θες να πας στον παράδεισο; Θα πας στον Κρυμμένο Παράδεισο!

Θες να πας στον παράδεισο; Θα πας στον Κρυμμένο Παράδεισο!

Newsroom

Βολιώτης είσαι, αν περνάς τα Σαββατοκύριακα σου στο Πήλιο και αν δε το κάνεις, δεν είσαι γνήσιος Βολιώτης ή δεν ξέρεις να χαίρεσαι και να απολαμβάνεις την ζωή!

Γιατί φίλοι μου, ζούμε στον παράδεισο, ζούμε στον ομορφότερο νομό της χώρας!!!!

Εμείς τις Κυριακές μας, πάμε σε έναν άλλον παράδεισο, τον Κρυμμένο Παράδεισο και τώρα που θα ξεκινήσουμε και τα μπάνια, θα πηγαίνουμε και τα Σάββατα!

Έσυ έχεις πάει στον Κρυμμένο Παράδεισο στο Καλαμάκι Πηλίου;

Αν όχι, δεν ξέρεις τι σημαίνει να ζεις την απόλυτη ξεγνοιασιά….να νιώθεις αυτή την ψυχική ξεκούραση, να έχει αδειάσει το κεφάλι σου από σκέψεις!

Κάτω από τον πλάτανο, στην όμορφη παραδοσιακή πλατεία, με το πράσινο να πρωταγωνιστεί και θέα το απόλυτο γαλάζιο του ουρανού και της θάλασσας θα φας φρέσκο ψαράκι που ψαρεύει κάθε μέρα ο Θανάσης, δεκάδες μαγειρευτά που ετοιμάζει καθημερινά η Εύα μας και ψητά της ώρας…λουκούμι!

Εμείς επιλέξαμε την περασμένη Κυριακή, ντολμαδάκια, σπετζοφάι το καλύτερο που έχουμε φάει ποτέ, πρόβεια σουβλάκια που λατρεύουμε να τρώμε και….σκοπελίτικη βεβαίως βεβαίως, που ακόμα και οι Σκοπελίτες την ζηλεύουν!

Είναι το must του μαγαζιού!

Πάρτε και τα παιδιά μαζί….θα ευχαριστηθούν παιχνίδι στην πλατεία!

Α και κάτι ακόμα, τώρα για το ΣΚ επειδή γιορτάζετε πολλοί του Αγίου Κωνσταντίνουν και Ελένης, βάζουν και αρνιά στην σούβλα, για να κάνετε στους φίλους σας το καλύτερο τραπέζι!

Βρείτε τον παράδεισο που αναζητάτε στον…Κρυμμένο Παράδεισο!

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις