ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Η παραλία του Πηλίου που θυμίζει Καραϊβική και θα φας…πεντανόστιμα!

Η παραλία του Πηλίου που θυμίζει Καραϊβική και θα φας…πεντανόστιμα!

Newsroom

Τη Λαμπινού θα τη συναντήσεις περνώντας το Καλαμάκι και λίγο πριν τη Τσαγκαράδα.

Το μικρότερο χωριό στο Δήμο Ν. Πηλίου μπορεί να υπερηφανεύεται για τη μικρή του παραλία με τα γαλαζοπράσινα νερά που θυμίζει Καραϊβική,  καθώς επίσης και για το εστιατόριο “Χρώματα” που βρίσκεται ακριβώς πάνω από τη γραφική παραλία. Χάρις αυτό το εστιατόριο, αυτό το άγνωστο, μέχρι πριν μερικά χρόνια χωριό, έγινε ένας γαστρονομικός προορισμός. 

Τα “Χρώματα” θα τα συναντήσεις στο τέλος της διαδρομής, αφού στρίψεις από το κεντρικό δρόμο και παρκάρεις το αυτοκίνητο σου σε ένα πολύ μεγάλο πάρκινγκ.

Ο ιδιοκτήτης και σεφ του εστιατορίου “Χρώματα” Νικόλας Μαλισιόβας, αναζητά καθημερινά τις καλύτερες πρώτες ύλες, τα πιο φρέσκα θαλασσινά, ντόπια προϊόντα από το δικό τους κήπο αλλά και από κήπους της περιοχής και τα απογειώνει. Ο γίγαντας με τη χρυσή καρδιά, όπως τον αποκαλούν φίλοι και ντόπιοι, έχει μαγειρικό ήθος, αγάπη, μεράκι και βαθιά γνώση αυτού που κάνει.

Το εστιατόριο διατηρεί τη φήμη του για την καλύτερη γαριδομακαρονάδα της περιοχής, τους κολοκυθοανθους που καθημερινά συλλέγονται από τον κήπο τους και τα “πειραγμένα” χειροποίητα γλυκά, (μαγεία η πορτοκαλόπιτα), που φτιάχνει καθημερινά η αδερφή του Άννα, δασκάλα στο επάγγελμα.

Τα δύο αδέλφια συναντιούνται κάθε καλοκαίρι και παραδίδουν μαθήματα γεύσης και αληθινής φιλοξενίας δικαιώνοντας τη φήμη τους, τις εξαιρετικές κριτικές τους και βάζοντας στο γαστρονομικό χάρτη ένα μικρό, ξεχασμένο χωριό.  

Το εστιατόριο αποτελεί αγαπημένο στέκι πολλών επωνύμων καθώς εκτός από το υπέροχο φαγητό του προσφέρει ηρεμία και ιδιωτικότητα. Για όσους επιζητούν τη μαγεία και την ποιότητα μακριά από το μαζικό τουρισμό…

Για κρατήσεις στο εστιατόριο “Χρώματα”: 6974911567

Φωτογραφίες αρχείου: Αργύρης Ζαφειριδης

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις