ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Η δική μας Σπυριδούλα Κραμπουτάκη, μαγεύει τους Αθηναίους- Αξίζει να δοκιμάσεις!

Η δική μας Σπυριδούλα Κραμπουτάκη, μαγεύει τους Αθηναίους- Αξίζει να δοκιμάσεις!

Newsroom

Η δική μας, η Βολιώτισσα Σπυριδούλα Καραμπουτάκη, την οποία γνωρίσαμε μέσα από την άκρως πετυχημένη πορεία της στο Master Chef, είναι μια μαγείρισσα με περίσσιο ταλέντο και κυρίως φαντασία, που κάθε φορά που αποτυπώνεται στα πιάτα της, ο ουρανίσκος μας απλά παίρνει φωτιά, από τις συνεχόμενες γευστικές εκρήξεις…..

Πρόσφατα ανέλαβε το μενού, σ ένα νέο στέκι της πόλης της Αθήνας, το Cherry Blossoom στην Λεπενιώτου 26 που θα το βρείτε στο κέντρο.

Ένας χώρος νεανικός, χαρούμενος και ευχάριστος, γεμάτος νόστιμες εμπειρίες….

Δεν θα φας κάτι που δεν έχεις ξαναδοκιμάσει, αλλά θα το φας έτσι όπως δεν το έχεις δοκιμάσει…

Hot dog, burger, πεϊνερλί, σαλάτες και τόσες άλλες επιλογές….αλλιώς απ ότι τα έχεις συνηθίσει, με την δημιουργική κουζίνα ν απλώνεται μπροστά σου και εσύ απλά να μαγεύεσαι και να θες να φας και άλλο και άλλο και άλλο….

Ότι και αν πω για το μενού του Cherry ή για την νοστιμιά και την διαφορετικότητα των πιάτων τους, θα είναι λίγο…

Αξίζει Βολιώτη που θα πας στην Αθήνα, να συναντήσεις τις γεύσεις της Σπυριδούλας μας και αξίζει ακόμα περισσότερο, Βολιώτη που ζεις στην Αθήνα, να βρεθείς σε μια από τις πιο ξεχωριστές γωνιές του κέντρου, ζώντας μοναδικές γαστρονομικές εμπειρίες και φουσκώνοντας από περηφάνεια, που όσα δοκιμάζεις και σε ξετρελαίνουν, έχουν την υπογραφή της δικής μας Σπυριδούλας!

Μη χάσεις ευκαιρία, ζήσε την εμπειρία!

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις