ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Έρχεται το πρώτο Franchise του Farine- Συζητήσεις με Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Έρχεται το πρώτο Franchise του Farine- Συζητήσεις με Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Newsroom

Τα καταστήματα Farine, της οικογένειας Κίτσιου στον Βόλο, είναι από τα πολύ αγαπημένα μας και τους λόγους σας τους έχουμε αναφέρει πολλές φορές!

Και τους ξέρετε και εσείς, αφού είναι ξεκάθαρο πως αποτελούν “τα διαμαντάκια” της Μαγνησίας, με την απόλυτη προσοχή στο design τους, στο προϊόν τους και στην γενικότερη εικόνα τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Volonakinews.gr, οι συζητήσεις που γίνονται τους τελευταίους μήνες μεταξύ της ιδιοκτησίας, αλλά και επιχειρηματιών που έδειξαν ενδιαφέρον για την δημιουργία καταστήματος Farine, σε άλλη περιοχή της Μαγνησίας, όπου δεν υπάρχει, βαίνουν καλώς και σύντομα ένα ακόμα κατάστημα Farine, θα προστεθεί στο δυναμικό της γνωστής αλυσίδας.

Μάλιστα σύμφωνα επίσης με έγκυρες πληροφορίες, ο κ.Κίτσιος, αυτή την περίοδο βρίσκεται σε συζητήσεις τόσο με επιχειρηματίες της Αθήνας, όσο και της Θεσσαλονίκης προκειμένου να δημιουργηθούν καταστήματα Farine και στις δύο μεγάλες πόλεις!

Από εμάς, τις καλύτερες ευχές μας, αφού δεν έχουμε παρά νιώσουμε περήφανοι που μια δική μας τοπική επιχείρηση, που δίνει εργασία σε εκατοντάδες οικογένειές, μεγαλώνει σταθερά και ανοδικά…

Σύντομα περισσότερα…

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις