ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

“Η Βρύση” άλλαξε και σας χαρίζει μοναδικές γαστρονομικές εμπειρίες!

“Η Βρύση” άλλαξε και σας χαρίζει μοναδικές γαστρονομικές εμπειρίες!

Newsroom

“Η Βρύση” που πολλοί αγαπήσαμε τα τελευταία χρόνια, έχει αλλάξει…

Μεταφέρθηκε σ έναν χώρο μεγαλύτερο, δίπλα ακριβώς από εκεί που την θυμόσασταν και την γνωρίσατε, στην πανέμορφη Πλατεία των Σταγιατών Πηλίου και έχει έναν άκρως εστιατορικό χαρακτήρα, με πολύ προσοχή στην ποιότητα, τις αγνές πρώτες ύλες και μεγάλο σεβασμό στον πελάτη!

Όπως οι ίδιοι τονίζουν:

“Οι ανάγκες μας αλλά και οι απαιτήσεις του κόσμου, μας οδήγησαν να επεκτείνουμε την φιλοσοφία μας και να πάμε ακόμα ένα βήμα πιο πέρα την εμπειρία της φιλοξενίας! Ένα ολοκληρωμένο μενού με τοπικές γεύσεις, αγνά προϊόντα, βιολογικά λαχανικά, αυγά από όμορφες κοτούλες της περιοχής! Στην πλατεία των Σταγιατών, στο κεντρικό μαγαζί της πλατείας με πολύ περισσότερο χώρο για δημιουργία! Στην ομάδα μας, έχει προστεθεί ο σεφ Nicolas Van Cauwenberghe, ο οποίος μας χαρίζει γαστρονομικές εμπειρίες από την ελληνική κουζινα, με ευρωπαϊκό ταπεραμέντο και φρέσκιες συνταγές.”

Εμείς έχουμε να σας πούμε, ότι έχουμε λάβει τις καλύτερες κριτικές για τη φιλοξενία και το φαγητό τους, ενώ τους ξεχωρίζουμε για το μεράκι, το πάθος και την αγάπη με την οποία καθημερινά εργάζονται ξεπερνώντας τον εαυτό τους και αγγίζοντας την τελειότητα!

Τι λες;

Δεν είναι ώρα να τους γνωρίσεις, χαλαρώνοντας στην όμορφη πλατεία τους και ζώντας μοναδικές τοπικές, παραδοσιακές γαστρονομικές εμπειρίες;

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις