ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Επιτέλους, μετά τα ξενύχτια μας, έχουμε που να πάμε για φαγητό!

Επιτέλους, μετά τα ξενύχτια μας, έχουμε που να πάμε για φαγητό!

Newsroom

Το MoooRe ήρθε πριν από λίγες μέρες στην ζωή μας, σ ένα από τα κεντρικότερα σημεία της πόλης, Κουμουνδούρου με Δημητριάδος, δίνοντας απαντήσεις σε όλες μας τις ανάγκες 24ωρες το 24ωρο!

Καφές, πρωινό, σνακ, γλυκά, ποτά και φαγητό σε μια μεγάλη ποικιλία επιλογών για να επιλέξεις έρχονται σπίτι σου 24ωρες το 24ωρο, αν εσύ δεν θες να βγεις από αυτό!

Ήδη λαμβάνει τις καλύτερες κριτικές για τον υπέροχο καφέ του, για τις υπέροχες τιμές του στο φαγητό, στα γλυκά, στις κρέπες και όχι μόνο, ενώ όλη η πόλη συζητά την πίτσα του και το πεινιρλί του!

Δεν ήταν καν κοινό μυστικό. Ήταν ένα κοινό πρόβλημα. Τα βράδια ή μάλλον τα ξημερώματα, οι επιλογές για να φάει κανείς μετά την διασκέδαση και να επιστρέψει σπίτι για ύπνο ήταν ελάχιστες.

Το MoooRe δίνει απάντηση και σε αυτό, αφού κανείς μπορεί να βρει όλες τις ώρες τα πάντα, από πίτσα και πεινερλί, από σάντουιτς της επιλογής του, μέχρι κανονικό φαγητό και κυρίως….κρεατικά, που οι περισσότεροι αναζητούν μετά από πολύ αλκκοόλ!

Ότι μπορείς να βρεις σε όλα τα υπόλοιπα μαγαζιά, που τα περισσότερα είναι κλειστά εκείνες τις ώρες, όλα θα τα βρεις μόνο σε ένα μαγαζί και συγκεκριμένα στο MoooRe!

….γιατί ας μη γελιόμαστε, νηστικό αρκούδι δεν χορεύει, αλλά δεν κοιμάται κιόλας!

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις