ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Δίπλα στη θάλασσα μαγικό φαγητό και…μισές μερίδες αν θες!

Δίπλα στη θάλασσα μαγικό φαγητό και…μισές μερίδες αν θες!

Newsroom

Χαμός…ένας χαμός γίνεται στο Χασομέρι!

Στο νέο Χασομέρι, στην παραλιακή της Αγριάς!!!

Δημιούργησαν έναν υπέροχο και προσεγμένο σε κάθε λεπτομέρεια χώρο, όπου με ευγένεια, χαμόγελο και εμπειρία, περιμένουν να σας εξυπηρετήσουν χαρίζοντας σας μοναδικές ποιοτικά και γευστικά γεύσεις!

Έχω μπει δεκάδες φορές στην κουζίνα τους και με το χέρι στην καρδιά θα σας πω ότι είναι από τις πιο καθαρές που έχω συναντήσει ποτέ, ενώ ταυτόχρονα οι πρώτες ύλες τους, είναι οι πιο ποιοτικές!!!!

Αγοράζουν τα πάντα από βολιώτικες επιχειρήσεις και μάλιστα από τους καλύτερους του κάθε είδους, ξεκινώντας από τα τυριά και τ αλλαντικά και φτάνοντας στα λαχανικά και στα κρέατα!!!

Αυτός ήταν ο πρώτος και ο σημαντικότερος λόγος που τους λάτρεψα και τους ξεχώρισα!

Το μενού τους έχει δεκάδες επιλογές και πιστέψτε με ο Μιχάλης, ο σεφ τους, απογειώνει κάθε υλικό, δίνοντας του μαγικές διαστάσεις…έτσι τα πιάτα που φτάνουν σ εσάς, ικανοποιούν ακόμα και τους πιο απαιτητικούς!!!

Είμαι βέβαιη, ότι το φαγητό τους θα το απολαύσεις, όσο λίγα πιάτα στη πόλη και αν θες να τα δοκιμάσεις όλα…πάλι μπορείς, αφού στο Χασομέρι μπορείς να πάρεις και μισή μερίδα, έτσι λοιπόν παρήγγειλε περισσότερα από ένα πιάτα για να βρεις πιο θα γίνει, το πιο αγαπημένο σου!!!

Όσο για τις τιμές;

Θα μείνεις ν απορείς…

Πιο οικονομικά….δε γίνεται!

Τώρα, ξέρεις που θα πας το βράδυ….στην παραλιακή της Αγριάς, δίπλα στη θάλασσα για δροσιά, χαλάρωση και απογείωση της γεύσης σου!

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις