Το έλα να δεις γίνεται κυριολεκτικά στην Τρίγωνη Πλατεία της Λάρισας και στο σουβλατζίδικο “Εις Διπλουν”….
Εκεί που η γεύση, η ποσότητα, η ποιότητα και η απόλαυση είναι…εις διπλουν!
Αλήθεια πως κατάφεραν από κάθε γωνιά της Θεσσαλίας να βρίσκονται στο μαγαζί τους για να γευτούν το περιβόητο σουβλάκι τους;
Πως κατάφεραν να κάνουν το σουβλάκι τους διάσημο;
Με γνώση και ποιότητα!
Με οικογενειακή παράδοση στο νωπό κρέας, αφού ο ιδιοκτήτης του μεγάλωσε στο Κρεοπωλείο του πατέρα του μαθαίνοντας να σέβεται, να εκτιμά και να ξεχωρίζει το καλό κρέας, προχώρησε στο επόμενο βήμα, το ψητό κρέας και είναι αυτή η γνώση και η εμπειρία, σε συνδυασμό με τον σεβασμό στο πελάτη που κάνει την διαφορά!
Η ποιότητα αρχικά, το καλό ψήσιμο και η ανάγκη να βλέπει τους πελάτες του χαμογελαστούς και ευχραιστημένους, η προσήλωση σε αυτόν τον στόχο, έκανε το Εις Διπλουν, να συζητιέται σε όλη την Θεσσαλία!
Δεν υπάρχει αυτή η γεύση….δεν έχεις φάει σουβλάκι, αν δεν έχεις φάει από εκεί!
Νομίζεις ότι έχεις φάει…
Αξίζει μια βόλτα στη Λάρισα και ένα διάλειμμα στο “Εις Διπλουν”….
Θα συναντήσεις και Βολιώτες και Τρικαλινούς…..είναι αυτοί που το γεύτηκαν και κάνουν χιλιόμετρα για να το γευτούν ξανά και ξανά!
Καλές δουλειές παιδιά και…μπράβο σας!