ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Όμορφο, ποιοτικό, νόστιμο και το πιο φθηνό μαγαζί για φαγητό στη πόλη! (ΦΩΤΟ)

Όμορφο, ποιοτικό, νόστιμο και το πιο φθηνό μαγαζί για φαγητό στη πόλη! (ΦΩΤΟ)

Newsroom

Πριν ακόμα ανοίξει το “Έργων Γεύσεις” στην Κύπρου 91-93, πριν ακόμα το γευτώ, σας έγραφα πως είμαι βέβαιη πως θα μας παρουσιάσει κάτι καλό και σίγουρα πεντανόστιμο.

Όταν ξέρεις τα πρόσωπα, την ομάδα μια επιχείρησης, πάνω κάτω ξέρεις τι να περιμένεις από αυτούς.

Το “Έργων Γεύσεις” έκλεισε το Σάββατο και ανοίγει ξανά στις 17 Αυγούστου. Το επισκέφθηκα την Παρασκευή και είμαι στην πολύ ευχάριστη θέση να σας πω με περηφάνεια, πως ανακάλυψα ένα πανέμορφο μαγαζί, που το χαρακτηρίζει η ποιότητα και η γεύση και ταυτόχρονα είναι το πιο οικονομικό της πόλης, δίνοντας έτσι την δυνατότητα σε όλους μας, να τρώμε έξω και 2 και 3 φορές την εβδομάδα.

Ο χώρος, το υποδειγματικό σέρβις, τα κουβέρ και όλη του η παρουσίαση σου σε παραπέμπει σε gourme καταστάσεις, ωστόσο σου σερβίρει απλά, καθημερινά και αγαπημένα πιάτα, σε μεγάλες μερίδες και απίστευτες τιμές. Θα σου πω μονάχα πως οι τιμές στα κυρίως πιάτα ξεκινούν από 9.80 και φτάνουν τα 22 ευρώ!

Μπορείς δε να συνοδέψεις το φαγητό σου με ένα καλό μπουκάλι κρασί, από την εξαιρετική τους λίστα, σε τιμές που επίσης δεν θα βρεις ή θα βρεις πάρα πολύ δύσκολα οπουδήποτε αλλού στην πόλη.

Κάτι παρόμοιο δεν υπάρχει στην πόλη. Αποτελεί μια κατηγορία μόνο του και είμαι βέβαιη, πως θα αγαπηθεί όσο λίγα μαγαζιά στην πόλη μας.

Θα επιστρέψω. Εσείς να θυμάστε πως από 17.08 θα είναι ξανά κοντά μας.

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις