Οι συζητήσεις και οι διαπραγματεύσεις είναι υπόγειες και τελούνται υπό άκρα μυστικότητα.
Πρόκειται για ένα επιχειρηματικό σχέδιο, οι συζητήσεις για το οποίο ξεκίνησαν καιρό πριν και σταμάτησαν με την έλευση του covid στην ζωή μας.
Οι Λαρισαίοι επιχειρηματίας όμως, επιστρέφουν δριμύτεροι σε αυτή την επένδυση που αποτελεί γι αυτούς όνειρο, αγαπώντας τον Βόλο, πιστεύοντας σε αυτόν και θεωρώντας όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν ότι: “Ο Βόλος είναι σημείο που μπορεί να αποτελέσει περισσότερο από κάθε άλλη θεσσαλική πόλη, προορισμό για όλες τις υπόλοιπες”.
Η δημιουργία ενός club restaurant θεωρείται ένα μεγαλόπνοο σχέδιο, με το οποίο μάλιστα δεν θα έλεγα ότι εμείς οι Έλληνες είμαστε ιδιαίτερα εξοικειωμένοι.
Ωστόσο, θα ήταν σημαντικό να αναφέρω, ότι ανοίγει και το πρώτο club restaurant στην Αθήνα, από την ομάδα του YTON και του Νίκου Βέρτη.
Θεωρώ πως γύρω στον Οκτώβρη, θα μπορώ να σας αναφέρω περισσότερα, με ονόματα και διευθύνσεις.
(Φώτο Αρχείου)