ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Όταν από άλλη πόλη έρχονται στο Βόλο και στο Galene για bachelorette- Περηφάνια μόνο!

Όταν από άλλη πόλη έρχονται στο Βόλο και στο Galene για bachelorette- Περηφάνια μόνο!

Newsroom

Είναι γνωστό πως το κέντρο μασάζ Galene με υπεύθυνη την Φυσικοθεραπεύτρια Ιλεάνα Μπάδρα, έχει καταφέρει σε λιγότερο από 2 χρόνια λειτουργίας να γίνει η πρώτη επιλογή των Βολιωτών κάθε φορά που σκέφτονται να κάνουν μασάζ!

Μασάζ λένε και το μυαλό τους πηγαίνει κατευθείαν στον όμορφο χώρο του Galene και στην μοναδική εμπειρία που έζησαν όταν βρέθηκαν εκεί.

Είναι που στο Galene σε κάνουν και νιώθεις μοναδικός. Ασχολούνται μαζί σου, καταγράφουν το ιστορικό σου, σου προτείνουν ανάλογα με αυτό, την δουλειά που κάνεις, την κούραση που έχεις, την φάση της ζωής σου, τι σου αρέσει και τι όχι, τα κατάλληλα μασάζ για χαλάρωση και όχι μόνο.

Η καθοδήγηση της Φυσικοθεραπεύτριας σε όλα τα στάδια δημιουργεί και μια ασφάλεια που σου επιτρεπει να χαλαρώσεις ολοκληρωτικά και να απολαύσεις την διαδικασία. Η όλη αντιμετώπιση όμως από την αρχή, μέχρι το τέλος, όπως και το ίδιο το μασαζ, καταφέρνουν να κερδίζουν ακόμα και τους πιο απαιτητικούς και έμπειρους με τον χώρο.

Νιώθω περηφάνια σαν Βολιώτισσα, που από άλλη πόλη, ήρθαν στον Βόλο, έχοντας ακούσει τα καλύτερα λόγια, για να κάνουν bachelorette στον Βόλο!!!

Η Ιλεάνα είχε δημιουργήσει ένα μοναδικό σκηνικό διακόσμησης, που άφησε άφωνα τα κορίτσια, ενώ αξίζει να σημειωθεί, ότι για κάθε party αγοράζει τα πάντα από την αρχή στήνοντας ένα παραμυθένιο σκηνικό.

Τα κορίτσια απόλαυσαν περιποιήσεις με ενυδατικά στοιχεία, μασάζ με γαλάκτωμα χρυσού και πολλές ακόμα υπηρεσίες που τις χαλάρωσαν, αλλά τους χάρισαν και λαμπερό δέρμα μαζί με ευεξία!

Δεν έφυγαν με άδεια χέρια, αφού είχαν και δωράκια μασκούλες και όχι μόνο, για να επαναλάβουν μέρος της περιποίησης και το βράδυ πριν τον γάμο!

Μάλιστα είναι πολλές και οι Βολιώτισσες που επιλέγουν για event το Galene και κυρίως για να κάνουν εκεί τα γενέθλια τους!

Μετατρέπουν τις δωροκάρτες του Galene σε προσκλήσεις γενεθλίων, κλείνουν ραντεβού στις φίλες τους εκεί και το γιορτάζουν με περιποιήσεις, μασαζάκια και χαλαρώνοντας όλες μαζί!

Galene….γράφεις ιστορία!

Galene, πόσο μπροστά είσαι;

Πολυμέρη 143, 3ος όροφος

24210 27555

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις