ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Wow! Το μαγικό balm της laouta έφτασε στο Miss Daisy!

Wow! Το μαγικό balm της  laouta έφτασε στο Miss Daisy!

Newsroom

Αχ αυτή η Ρόη, χατήρι δεν σας χαλάει!!!

Η laouta έχει αναδειχθεί σε μια από τις πιο αγαπημένες σας εταιρείες για φέτος το καλοκαίρι!

Τα λαδάκια της για βαθιά ενυδάτωση με γκλίτερ και χωρίς γίνονται μονίμως sold out, ενώ τα φυτικά και βιολογικά αντηλιακά, τόσο για το σώμα, όσο για το πρόσωπο, με χρώμα και χωρίς, δεν προλαβαίνουν να γεμίσουν τα ράφια και τ αδειάζετε!!!

Πρόσφατα έφτασε στο Miss Daisy στην Σπυρίδη 58 και το serum ματιών της εταιρείας, για πρόληψη, ενυδάτωση και θρέψη για τις νεότερες και για αναδόμηση για τις μεγαλύτερες! Το αγαπάς πριν δεις τ αποτελέσματα του και αυτό γιατί αφήνει μια μοναδική σατινέ και γεμάτη φως επιδερμίδα!!!

Βλέποντας η Ρόη πόσο αγαπάτε αυτά τα προϊόντα, αλλά και ακούγοντας σας να της ζητάτε και το blam της εταιρείας….το έφερε!!!!

Με σπάνια βότανα και ελαιόλαδο, κατάλληλο για πρόσωπο, σώμα και χείλη χαρίζει βαθιά θρέψη και ενυδάτωση, σώζοντας μας από τις συνέπειες του ήλιου, παίρνοντας μακριά την ξηρότητα και προστατεύοντας τα χείλη μας από την αφυδατωμένη όψη και τα σκισίματα που δημιουργούνται και λόγω των διαφορών θερμοκρασίας, από τα κλιματικά, σε εξωτερικούς χώρους και τούμπλαλιν!!!

Όμορφη συσκευασία, σε μέτριο μέγεθος και σε μικρότερο, για να το έχετε πάντα μέσα στην τσάντα σας και να το παίρνετε παντού μαζί σας!!!

Εσύ, που θα πας χωρίς balm;;;;

Eγω πουθενά!

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις