ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Βόλος: Το σπίτι που κάνει θραύση στο airbnb! Όλοι το θέλουν! ΔΕΣ!

Βόλος: Το σπίτι που κάνει θραύση στο airbnb! Όλοι το θέλουν! ΔΕΣ!

Δώρα Μιχαήλ

Στο Βόλο υπάρχει ένα καταπληκτικό σπίτι φτιαγμένο με μεράκι, γούστο και αγάπη που καταφέρνει μέσα σε χιλιάδες άλλα και τραβά τα βλέμματα κάνοντας θραύση στο airbnb.gr!

Για όσους δε γνωρίζετε το συγκεκριμένο site έχει εκατομμύρια επισκέψεις την ημέρα, από ανθρώπους όλων των χωρών που ψάχνουν σπίτια για να μείνουν στις διακοπές τους!

Ένα από αυτά που εντυπωσιάζει και είναι πρώτο στη λίστα των επιλογών είναι το MENI SWEET LUXURY HOME… !!!

Πρόκειται για μια μονοκατοικία ανακαινισμένη που βρίσκεται σε μια ήσυχη περιοχή της Νεας Δημητριάδας στη πόλη του Βόλου μόλις 5 λεπτά από το κέντρο του Βόλου. Το χαρακτηρίζει το μοντέρνο στυλ και η άνεση που χρειάζεται ο επισκέπτης για να περάσει απολαυστικές διακοπές. Η όμορφη μικρή αυλή και η ήσυχη γειτονιά που το περιβάλει θα κάνει τη διαμονή πολύ ευχάριστη!

Μάλιστα δεν είναι λίγοι ακόμα και οι ίδιοι οι Βολιώτες που μπαίνουν στο airbnb για να κλείσουν τη μονοκατοικία για να φιλοξενήσουν γνωστούς, ενώ αρκετοί την θέλουν για να περάσουν εκεί τη πρώτη νύχτα του γάμου τους!

A, να μη ξεχάσω το καλύτερο! Μπορεί να φιλοξενήσει τουλάχιστον 4 άτομα ενώ η τιμή του είναι γύρω στα 50 ευρώ!!!! ΤΙΠΟΤΑ δηλαδή…
Δείτε μερικές φωτογραφίες και για περισσότερα μπείτε στο airbnb.gr!

me

me2

me3

me4

me5

me6

me8

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις