ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Το κορίτσι με τα ροζ μαλλιά θέλει να σου πει κάτι συγκινητικό!

Το κορίτσι με τα ροζ μαλλιά θέλει να σου πει κάτι συγκινητικό!

Δώρα Μιχαήλ

Αυτό το κορίτσι, τη Δήμητρα, τη λάτρεψα από τη πρώτη στιγμή που την είδα!

Το χαμόγελο της ζεστό και αληθινό! Μιλούσε για τη δουλειά της και έλαμπε!

Μ έκανε να θέλω να μείνω έγκυος για να την έχω δίπλα μου συνέχεια. Για να με φροντίζει, να μιλάω μαζί της, να με βγάζει από τις δύσκολες θέσεις, να με γεμίζει σιγουριά, να μου δίνει δύναμη και φυσικά να κάνω μαζί της yoga εγκυμοσύνης, ώστε να κρατιέμαι σε φόρμα και να μάθω όλα όσα πρέπει για να έχω έναν πιο εύκολο τοκετό και φυσικά για να απολαμβάνω το μασάζ της ως εγκυούλα!

Ακόμα και όταν γεννήσω όμως θα τη θέλω εκεί, για να κάνει βρεφικό μασάζ στο μωρό μου και να μου μάθει και εμένα τα μυστικά της!

Εννοείται θέλω να είμαι μαζί της και μαζί με άλλες μανούλες σε όλες αυτές τις όμορφες δραστηριότητες που οργανώνει για μαμάδες και μωρά!

Η Δήμητρα συστήθηκε με τον δικό της μοναδικό τρόπο μέσα από τη σελίδα της στο Facebook και μας συγκίνησε:

“Ειμαι η Δημητρα η αλλιως το κοριτσι με τα ροζ μαλλια! Πολλες φορες την μερα ακουω και στο ‘μαμα’.. <3 Μετα τη γεννηση της κορης μου ξαναγεννηθηκα! Αποφασισα να εκπαιδευτω στη γιογκα εγκυμοσυνης και αργοτερα ως Βοηθος Μητροτητας γιατι θελω μεσα απο την δικη μου εμπειρια εγκυμοσυνης τοκετου και λοχειας να στηριξω και να αγκαλιασω και αλλες μαμαδες! Ευφραδεια λογου δεν εχω.. ουτε κ σε αυτη τη σελιδα θα τη βρεις... αυτο ομως που θα βρεις σε μενα ειναι η αληθεια μου και η καθαροτητα ψυχης! Ειμαι η Δημητρα η αλλιως το κοριτσι με τα ροζ μαλλια και μετα απο καιρο νιωθω δυνατη και ετοιμη να σε στηριξω στην εγκυμοσυνη σου.. να ειμαι πλαι σου στον τοκετο σου... να ειμαι εκει στη λοχεια σου! Ειμαι η Δημητρα η αλλιως το κοριτσι με τα ροζ μαλλια... η μητροτητα ειναι υπεροχη αλλα και δυσκολη.. και γω δυσκολευομαι πολλες φορες.. αν δυσκολευεσαι και συ να ξερεις σε νιωθω... " Μάθετε περισσότερα εδώ: https://www.facebook.com/dimitravasilou/

Τηλέφωνο:
694 143 8705

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις